Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Klubfoglalkozás

Gyöngyfűzés a Rákászban

Újra együtt, nagy örömmel fűztünk gyöngyből kulcstartót, mobiltartót,  különféle kis tárgyakat.

Alapszervezetek

Ismét batyus farsang a Hívás klubban

Február 8-án egész nap szakadt az eső. Ez sem tántorította el a klubtagokat, hogy részt vegyenek a batyus farsangon. Egymás után érkeztek a klubtagok az Evangélikus Templom Gyülekezeti termébe finomabbnál finomabb sós, édes süteményekkel, egyéb Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fogyasztóvédelmi tanácsok a mindennapi bosszúságok elkerülésére – előadás Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete felkérésére előadást tartott a fenti címmel: Orosz Valéria a Tolna Megyei Kormányhivatal Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi főosztályvezető-helyettese a Szekszárdi Alapszervezet tagsága és a meghívott vendégei részére a Babits Kultúrközpont Olvass tovább...