Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Római parti hajókirándulás 2.

A Hatvani Alapszervezet Természetjárók klubjának programja 2016. július 5-én. Az előző csoport kirándulásáról készült képeket látva kedvet kaptak tagjaink és egy újabb csoporttal kirándultunk a festői szépségű Római partra sétahajóval. Csatlakoztak a mai kirándulásunkhoz  a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szépség és egészség

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete a közelgő ünnepekre való tekintettel a szokásostól eltérő előadást szervezett. A Babits Mihály Kultúrközpontban tartott előadást Andics János helytörténész, a Magyar Rákellenes Liga alapító tagja „Szépség és egészség Czenz Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás

Kreatív klubfoglalkozás – 2024. március 07. Vezeti: Poórné Mike Éva kézműves A Hatvani Segítő Szolgálatunk kreatív klubfoglalkozásán, a mai napon már a húsvétra készülvén, mosolygós nyuszikát, ajtódíszt készítettünk. A kézműves foglalkozás ügyeskezű résztvevői vidám délutánt Olvass tovább...