Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vezetőségválasztó közgyűlés volt Hatvanban

A közgyűlés sikeresen lezajlott. Elnököt és két vezetőségi tagok választottak. Elnök: Lazányi Jánosnét 107 db érvényes szavazattal Vezetőségi tag: Barkóczi Erika 71 db érvényes szavazattal Vezetőségi tag: Balogh Margit 70 érvénye szavazattal A megválasztottaknak gratulálunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nyári gyerektábor Debrecenben

2020-08-17 2020. augusztus 12-én harmadik alkalommal 8 önkéntesünk segítette a gyerekek szabadidejének hasznos eltöltését 09:00-14:00 óra között a Bólyai utcai iskolában. A korábbi évekhez hasonlóan nagy sikere volt a gyöngyfűzésnek és pattogatott kukoricából nyaklánc-, karkötő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Sárgadinnye sonkával, sajttal – Fakanál klub Hatvanban

2020-08-05 A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója Időpont: 2020.augusztus 03. Vezető: Sándorné Buda Ildikó A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat 2019. évben elindította a Fakanál klubfoglalkozását. Képzett szakember, Sándorné Buda Ildikó, a hatvani Albert Schweitzer Olvass tovább...