Időpont: 2021.09. 20.
Előadó: Sándorné Buda Ildikó

Mai klubfoglalkozásunkon vörösbabkrémet készítettünk.

Hozzávalók 4 adaghoz:

  • 1 doboz vörösbab (konzerv)
  • fél fej lilahagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • fél kávéskanál füstölt paprika
  • 1 kávéskanál citromlé
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors

Elkészítés:

  • a vörösbab konzervet csepegtessük le
  • a hagymát vágjuk össze
  • az összes hozzávalót tegyük egy tálba, majd botmixerrel turmixoljuk
  • tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek

Lazányi Jánosné
Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Zombori Kft., Hatvan Tv.

                                 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

World Cancer Walk – Hatvan

A Hatvani Alapszervezet beszámolója 2021. január 10-éről A Magyar Rákellenes Liga a Relay for Life-hoz csatlakozva meghirdette alapszervezeteinek az első Rákellenes Világséta (World Cancer Walk) magyarországi szakaszát 2021. január 10-ére. A Hatvani Alapszervezet tagjai is csatlakoztak a Olvass tovább...

Alapszervezetek

V. Szent Ágota Nap Sárszentágotán

Szeretettel várjuk Sárszentágotán, az V. Szent Ágota Napon, május 27-én. Program: Motoros felvonulás Megnyitó Sebestyén Zoltán polgármester Siák Gáborné, a MRL Sárszentágotai Alapszervezet elnöke Szentmise Előadás: Horváth Zoltán György: Szent Agáta kultusza Nápoly környékén

Alapszervezetek

Ecsédi Alapszervezet – 2020. februári beszámoló

2020-03-04 02-án a Rákellenes Világnap alkalmából a daganatos betegek gyógyulásáért, daganatos betegségben elhunytakért az Ecsédi Mindenszentek Templomban Varga József atya mondott misét. Az Ecsédi Alapszervezet több tagja is részt vett. 02. 06–án Ecséden gyalogoltunk, minden Olvass tovább...