A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója

Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus
Időpont: 2021. július 29.

Segítő Szolgálatunk Fakanál klubjának mindig nagy sikere van és nem csak a finomságok elkészítése és elfogyasztása, hanem a sok hasznos információ miatt is, amit Ildikótól hallhatunk !

Sándorné Ildikó Buda dietetikus finom gofrit készített zabliszből a mai napon.

Mi is segédkeztünk, szeleteltük a gyümölcsöket, közben hallgattuk Ildikót. Mert bizony a pandémia alatt jó pár kiló felszaladt ránk, elkeltek a hasznos tanácsok.

Jókedvűen telt el a délután, örültünk, hogy végre találkozhattunk!

Lazányi Jánosné
a Segítő Szolgálat vezetője

Támogatók: Hatvani Polgármesteri Hivatal, Albert Schweitzer Kórház Hatvan, Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan Tv, Zombori Kft.

                                  

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta az emlőrák ellen Kabán

Kabán 2017. november 4-én került sor a rózsaszín sétára az emlőrák ellen. Napsütéses időben érkeztek a résztvevők a TSZ iskolába. A Debreceni Alapszervezettől 3 fő vett részt a rendezvényen. Kiss Gáborné önkormányzati képviselő köszöntötte a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Díszoklevél a Rózsaszentmártoni Alapszervezet részére

A Rózsaszentmártoni Alapszervezet 10 éves fennállása alkalmából díszoklevelet kapott Rózsaszentmárton Község Önkormányzatától.

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet decemberi programja

2018.12.06. Mikulás a kórházban Ajándékcsomagok osztása önkénteseinkkel és a Mikulással az Onkológián Helyszín: Szent Lázár Megyei Kórház 10. óra 2018.12.06. „Az egészségért a természet erejével” Mikulás napi Nordic walking Félegyházi Évivel Találkozó 10 órakor a Olvass tovább...