A hatvani Bajza József Gimnázium felkérésére 2017. március 28-án az önvizsgálat fontosságára hívtuk fel a 12. osztály végzős diákjainak figyelmét. Az emlő és a here önvizsgálatának elsajátítása és fontossága volt a téma.

Az önvizsgálat helyes elsajátításához írásos információs anyaggal láttuk el az érdeklődőket, és előadást is tartottunk közel két órában a szűrések és önvizsgálat jelentőségéről.

Balog Sándorné nyugalmazott főnővér volt a segítőtársam.

Lazányi Jánosné

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Prevenciós gyógytorna és nyiroktorna a szabadban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2021.06.24-i Mozgásklub programját ismét az SBTC Sporttelep területén, a szabadban tartotta. A foglalkozást Sturmanné Füleki Andrea gyógytornász vezette. A bemelegítő lazító-légző gyakorlat után közös prevenciós gyógytornasort hajtottak végre a jelenlévők a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Európai Rákellenes Kódex – Képzés alapszervezeti vezetőknek

Az Európai Rákellenes Kódexről tartottunk továbbképzést az alapszervezeti vezetőknek. A képzés két bevezető előadásból és négy csoportos foglalkozásból állt. A képzést tartók és résztvevők is elégedetten és egymástól sokat tanulva mentek haza.

Alapszervezetek

Maradjunk a kaptafánál – meghívó

MEGHÍVÓ Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében a „Maradjunk a kaptafánál… – HOLISZTIKUS LÁTÁSMÓD a gyógypedagógiában” című előadás meghallgatására. Előadó: Rácz-Biller Judit gyógypedagógus Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár terem (7100 Szekszárd, Szent István tér Olvass tovább...