A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2021. augusztus 6-án megtartotta a 2020. évi beszámoló és egyben küldöttválasztó közgyűlését.

Az esemény helyszíne a Salgótarjáni Gyermektábor volt. A kellemes időben, szabadtéri zöld környezetben megszervezett programon a pandémia miatti hosszú kihagyás után a tagság két harmada jelen volt.

Az alapszabályban rögzítetteknek megfelelően lefolytatott beszámoló és küldöttválasztó közgyűlés után mód volt kötetlen beszélgetésekre, a programok egyeztetésére is, melyekből remélhetőleg minél több megvalósulhat.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vigyázz magadra!

Tizennegyedik alkalommal rendezett figyelemfelkeltő sétát a mellrák elleni küzdelem jegyében a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya 2022. október 04-én a nógrádi megyeszékhelyen. A program „rózsaszín sétával” indult több, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Pszichiátriai Betegek Közösségi Ellátásának 10. évfordulója

május 24-én évfordulót ünnepelni, visszaemlékezni jöttünk össze. 10 éve működik s az országban elsőként alakult a Hatvani Család- és Gyermekjóléti Szolgálat. Tegnap megismerkedtünk a közösségi pszichiátriai ellátással. Mi ez a “közösségi” – kérdezgettük. Ismeretlen volt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Miskolci Alkotópark avató

A Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat tagjai festéssel tevékenyen részt vettek az Alkotópark avatásán.