Sulicsapat képzés 2023. – bemutató óra
A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „Add tovább a mosolyodat” közössége a Török Ignác Gimnázium Közösségi Szolgálatos diákjai számára SULICSAPAT képzést indított 2023. februárjában. A lelkes és felkészült fiatalok rendhagyó egészségtan órára hívják meg az iskola tanulóit és az érdeklődőket. A 6 alkalom során megtartott foglalkozásokon interaktív on és offline bemutatókat tartottunk vendég előadók közreműködésével, videók, tesztlapok, bemutató eszközök és szórólapok felhasználásával. Ezt a Gödöllői Alapszervezet és a Sulicsapat számára mérföldkövet is jelentő eseményt a helyi újságunk – a Gödöllői Szolgálat –  is közzétette.

Országos szervezetünk és gödöllői önkéntes közösségünk célja, hogy a foglalkozások keretén belül megismertessük és tudatosítsuk, hogy az időben felfedezett daganatos betegségek gyógyíthatók, másrészt megfelelő életmód mellett elkerülhetők. Felhívjuk a figyelmet a 8 figyelmeztető jelre. https://rakliga.hu/8-figyelmezteto-jel/ és az önvizsgálat fontosságára.

A bemutató óra végén névreszóló részvételt igazoló lapot kaptak résztvevők 2023. május 25-én a Török Ignác Gimnáziumban.

Vajek Andrea
a Gödöllői Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

„Mezőberény Sportjáért” elismerés

Leczkésiné Hőgye Katalin vehette át a kitüntetést, amelyhez szívből gratulálunk!

Alapszervezetek

Januári programok Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci alapszervezete január 21-én csatlakozott az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez.  Hétfőn a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház és a Magyar Rákellenes Liga rendkívüli osztályfőnöki órát tartott a Vörösmarty Mihály Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fürdőzés és túra

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Tagságunk úgy döntött, hogy kétfelé veszi az irányt január 12-én, a szokásos szerdai napon. Vannak köztünk, akik nagyon szeretnek fürdőzni, ezért kiszemeltük Bükkszék fürdőt. A csodálatos Bükkszék a Mátra és a Olvass tovább...