Sulicsapat képzés 2023. – bemutató óra
A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete „Add tovább a mosolyodat” közössége a Török Ignác Gimnázium Közösségi Szolgálatos diákjai számára SULICSAPAT képzést indított 2023. februárjában. A lelkes és felkészült fiatalok rendhagyó egészségtan órára hívják meg az iskola tanulóit és az érdeklődőket. A 6 alkalom során megtartott foglalkozásokon interaktív on és offline bemutatókat tartottunk vendég előadók közreműködésével, videók, tesztlapok, bemutató eszközök és szórólapok felhasználásával. Ezt a Gödöllői Alapszervezet és a Sulicsapat számára mérföldkövet is jelentő eseményt a helyi újságunk – a Gödöllői Szolgálat –  is közzétette.

Országos szervezetünk és gödöllői önkéntes közösségünk célja, hogy a foglalkozások keretén belül megismertessük és tudatosítsuk, hogy az időben felfedezett daganatos betegségek gyógyíthatók, másrészt megfelelő életmód mellett elkerülhetők. Felhívjuk a figyelmet a 8 figyelmeztető jelre. https://rakliga.hu/8-figyelmezteto-jel/ és az önvizsgálat fontosságára.

A bemutató óra végén névreszóló részvételt igazoló lapot kaptak résztvevők 2023. május 25-én a Török Ignác Gimnáziumban.

Vajek Andrea
a Gödöllői Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségünk és környezetünk védelmében 1. nap – mellrák elleni rózsaszín séta

2020-10-01 A Borsodnádasdi Alapszervezet beszámolója 2020.szeptember 14-re terveztük az őszi mellrák elleni sétát – megelőzve a vírusjárvány második hullámát. Támogatónk Borsodnádasd Város Önkormányzata volt, akikkel közösen szerveztük a 2 napos rendezvényt, amely 16–án folytatódott. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani online főzőverseny

https://hatvanihirlap.hu/10-csapat-19-fele-etel-elindullelta-az-online-fozoverseny/ A május elsejei online főzőversenyre a Hatvani Alapszervezet tagja, Márkus Tiborné és családja is benevezett és első helyezést értek el a főétel kategóriában. Gratulálunk!

Alapszervezetek

Ligagyűlés Siófokon

2023. 10. 16. A Siófoki Alapszervezet tagjai mai napon megbeszélést tartottak az év hátralévő programjainak kivitelezéséről!