A Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálat önkénteseit az a megtiszteltetés érte, hogy 2024. június 23-án, vasárnap felkérést kaptunk Törő András plébános úrtól, aki a Debreceni Karitatív Testület választott elnöke, hogy segítsük a Családi nap rendezvényük sikerét.

Kreatív foglalkozást, kavicsfestést, gyöngyfűzést és az egészséggel kapcsolatos kvízjátékokat terveztünk, amelyekkel nemcsak a gyerekeket, hanem a fiatalokat és a felnőtteket, sőt teljes családokat is bevontunk a játékokba.

A siker nem maradt el, ugyanis a rendezvény apraja-nagyja vidáman szórakozott, és a maguk által készített ajándékokkal zárhatták a napot. Mindenki vihetett haza egy csipet szeretetet, barátságot, örömöt és vidámságot, ami felejthetetlenné tette az együtt töltött perceket. (Ahogyan a gyerekek is fogalmaztak, ez az egyik legfontosabb ahhoz, hogy egészségesek legyünk és legyőzhessük a betegségeket.)

Remekül sikerült szintén ott a második napi, hétfői program is, amikor már a szünidő első napján a napközis gyerekek táborában varázsolhattunk élményeket a résztvevő gyerekeknek.

Önkénteseink nagyszerű munkáját, ezúton is nagyon köszönjük, és nem utolsósorban a támogatóink segítségéért is hálásak vagyunk, hiszen a foglalkozások eszközeinek egy részét biztosítják nekünk.

Dévényi Ágota
Kozempel Zsuzsánna

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

XIV. Kálmán Imre Emléknapok Siófokon

A Siófoki Alapszervezet tagjai is csatlakoztak a városban megrendezésre kerülő XIV. Kálmán Imre Emléknapok programsorozathoz. A séta Kálmán Imre életét veszi végig (Kálmán Imre Siófok szülötte), olyan helyszíneket érintve, amelyek valahogyan kapcsolódnak hozzá. Az idő Olvass tovább...

Alapszervezetek

a 2021. ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE

Az Egyenlő Esély Egyesület által működtetett HAJDÚ-BIHAR MEGYEI CSALÁD, ESÉLYTEREMTŐ ÉS ÖNKÉNTES HÁZ pályázatot hirdetett „2021 ÉV HAJDÚ-BIHAR MEGYE ÖNKÉNTESE” címmel, a Hajdú-Bihar megyében önkéntes tevékenységet végző magánszemélyek elismerésére. A jelöltek közül három főt díjaztak. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet másodjára csatlakozott a Világ sétához 2022. január 9-én 15-16 óra között. 28 fő vett részt a világsétán. Akik regisztráltak, meghívást kaptak a séta előtt 14 órától a Víztorony presszóba egy kávéra. Utána Olvass tovább...