A MRL Salgótarjáni Alapszervezet 2021.06.24-i Mozgásklub programját ismét az SBTC Sporttelep területén, a szabadban tartotta. A foglalkozást Sturmanné Füleki Andrea gyógytornász vezette.

A bemelegítő lazító-légző gyakorlat után közös prevenciós gyógytornasort hajtottak végre a jelenlévők a diplomás gyógytornász irányításával a kellemes árnyas, erdőszéli területen.

A gyógytorna után tíz perces nyiroktorna következett végül a három kiemelt Meridián pont a Vab-4-es, az Szb-6-os és a Gy-36-os masszázsával és hasi légzéssel záródott a program.

Az esemény a Palóc Hálózati Szövetség „Prevencióval és az egészségkultúra fejlesztésével a salgótarjániak egészségéért” pályázati projekt részeként valósult meg a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakmai megvalósításával.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Jóga és önismeret – Presszó szerda Gödöllőn

MRL Gödöllői Alapszervezet „Add tovább a mosolyodat” közössége Helyszín:„Mi újság V.An? Irodalmi kávézó a Gödöllői Városi Könyvtárban (2100 Gödöllő, Dózsa út 8.) Időpont: 2020.február 12. Téma: jóga és önismeret Előadó: Sipos Katalin Andrea- Karuna Mától Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi vízitorna

A Tabi Alapszervezet beszámolója Könnyed vízi torna a tabi uszodában. Végre beindultunk, találkozhattunk! Gyertek többen!  

Mozgás

Indul az Örökmozgók Hete!

2022-ben harmadik alkalommal szervezzük meg az Örökmozgók Hetét és ezen belül az Örökmozgók Kerékpáros Országjárást. Idén harmadszor kel útra kerékpáron Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke, hogy meglátogassa a Liga útba eső alapszervezeteit, részt Olvass tovább...