A Debreceni Alapszervezet június 29-én 14 órától küldöttválasztó közgyűlést tartott.

108 ligatagból 35 fő volt jelen. A közgyűlés határozatképtelen lett, a levezető elnök a közgyűlést bezárta.

A 15 órakor kezdődő közgyűlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes volt. Megválasztásra kerültek a választáshoz szükséges bizottsági tagok. Dr. Hallay Judit elnök előterjesztette a beszámolót az alapszervezet 2020. évi munkájáról, ismertette a 2021. évi programtervet. Ezután Boros Csabáné terjesztette a közgyűlés elé a 2020 évi gazdasági beszámolót, majd a 2021. évi gazdasági tervet.

A beszámolókat a közgyűlés egyhangúlag elfogadta. Babkáné dr. Földesi Ilona megemlítette, hogy a járvány idején sokan önkéntes segítő munkát végeztek a tagok közül, nem kis kockázatot vállalva. Köszönet érte mindenkinek.

Küldöttnek megválasztották Kozempel Zsuzsannát, Boros Csabánét és Sztancs Jánosnét, melyet tapssal üdvözöltek. Kérték, hogy képviseljék őket az országos fórumokon. Boros Csabáné Kozempel Zsuzsannának átadta az oklevelet, az Örökmozgó versenyben az alapszervezet 2020. évben II. helyen végzett. 16:05 órakor a levezető elnök a közgyűlést bezárta.

A két gyűlés között aktuális dolgok megbeszélésére került sor.

Boros Csabáné elmondta, hogy a Karitatív Testület kérésére előző évekhez hasonlóan június 1-én és azt követően még 5 napon önkénteseink részt vesznek a gyerekek nyári táboroztatásában különböző programokkal (gyöngyfűzés, pattogatott kukoricafűzés, zsákbafutás).

Tolmácsolta a Karitatív Testület kérését, hogy aki tud, 30-án segítsen a hőség miatti a vízosztásban.

Felolvasta a Karitatív Testület által küldött felhívást, hogy lehetőség van felzárkóztató napközis táborra, ha valaki tud ilyen gyereket, jelezze.

Szólt a sztómazsák és melltartó adományról.

Kozempel Zsuzsánna tájékoztatta a jelenlevőket az ÖrökmozgóK Hetéről június 26-július 4-ig. Aki tud, vegyen részt benne és #örökmozgók megjelöléssel, fotóval tegye fel a facebookra vagy küldje be.

A gyaloglás július 5-én 8 órától lesz a Klinika villamos megállóból.

Július 13-án (kedd) 14 órától a Medgyessy sétány parkjaiban levő szobrokat mutatja be Balla Elekné.

Kozempel Zsuzsánna
MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ne váljon áldozattá! – előadás Szekszárdon

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében a „NE VÁLJON ÁLDOZATTÁ” című előadás meghallgatására Előadó: Bíró Pál rendőr alezredes Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Csatár terem ((7100 Szekszárd, Szent István tér 10.) Időpont: 2018. április.16.(hétfő) Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Petőfibányán

2017 10 12-én rendeztük meg a rózsaszín sétát, amin 93 fő vett részt. Jelenlétével megtisztelt bennünket Rozványi Balázs úr, a Magyar Rákellenes Liga elnöke. Amit ezúttal is tiszta szívből köszönünk. Beszédében felhívta a figyelmet a megelőzés Olvass tovább...

Alapszervezetek

Figyelemfelhívó séta az egészségért, a mellrák ellen – Hatvanban

MEGHÍVÓ FIGYELEMFELHÍVÓ SÉTA AZ  EGÉSZSÉGÉRT, A MELLRÁK ELLEN! A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagsága nevében szeretettel meghívjuk Önt a 2016. október 14-én, pénteken 14 órakor megrendezésre kerülő rendezvényünkre, majd az azt követő figyelemfelkeltő sétánkra Hatvan város Olvass tovább...