Időpont: 2017. július 20.

A Magyar Rákellenes  Liga Hatvani Alapszervezetének kirándulni szerető tagjai a Római-parti kirándulás után elhatározták, hogy elutaznak Szegedre. Merész vállalkozás volt, de öten nekivágtunk a közel öt órás útnak.

De nem bántuk meg!  Megcsodáltuk Szeged szép főterét,a Fogadalmi templomot. Szerintem nincs olyan turista, aki ne zarándokolna el ide és ne mondana el egy imát szeretteiért.

Sétáltunk a platánfák lombjai alatt, a csodás szökőkút hűsítő vízcseppjei enyhítették a nagy melegben kipirult arcunk izzadását. Kisétáltunk a ”szőke” Tisza partjára is, lepihentünk az árnyas fák alá és néztük a Tiszán ringatózó hajókat,csónakokat.

Békés, szép napot töltöttünk el megint együtt, feledve minden gondunkat és már terveztük a következő úti célunkat.

Lazányi Jánosné

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Figyelemfelhívó gyaloglás a férfiak egészségéért

A 10 Ezer Lépés Program keretében “45 nap alatt a Föld körül” szlogennel meghirdetett programhoz kapcsolódva a MRL Salgótarjáni Alapszervezete a Tarjáni Szabadidősport Egyesület Senior Nordic walking Klubjával együtt 2022. november 10-re a mozgásra és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Sport és Egészségnap a Szentpáliban

A Szentpáli István Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakiskolában reggel együtt futottak az intézmény diákjai, napközben több sportágban vetélkedtek. Osztályfőnöki órákon az egészséges életmódról, az oltások fontosságáról, a megelőzésről folytak beszélgetések.