Nagy örömmel adunk hírt arról, hogy Az év legjobb Tolna megyei Civil szervezete díjat a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete nyerte el.

A díj ünnepélyes átadására 2021. február 2-án 14 órakor került sor a Tolna Megyei Önkormányzat hivatalos helyiségében. Az átadás szigorúan zárt körben, a járványügyi szabályok betartása mellett történt.

Szeretettel gratulálunk a díjhoz a Szekszárdi Alapszervezet vezetőjének, Szikla Józsefnek, és az alapszervezet tagjainak a kitartó, fontos munka és nagyon jó helyi kapcsolatok építése alapján odaítélt kitüntetéshez.  

Az átadón a sajtó is jelen volt. 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Az Egri Alapszervezet közgyűlése

Az Egri Alapszervezet 2024. március 12-én éves Közgyűlését tartotta Egerben, a Civil Közösségek Házában. A szép számmal megjelent (57 fő) tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének, Fürné Mosoni Anitának a 2023-as év program és pénzügyi beszámolóját, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az Egri Alapszervezet tagjának kitüntetése

Szeretettel gratulálunk Bak Imréné Marikának, aki az augusztus 20-án este megrendezett Dobó téri díszünnepségen vette át a “Kiváló Munkáért” kitüntetést, melyet az Egri Megyei Jogú Város Közgyűlése adományozott számára. Az elismerést Habis László polgármestertől és  Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségdélután Mezőberényben

Minden érdeklődőt várnak Mezőberényben 2021. november 10-én délután 16 órától.