A Karitatív Testület titkára, Reichert Tünde azzal a kéréssel kereste meg Borosné Eszter szolgálatvezetőt, hogy a Kenézy Gyula Kórház Covid osztályán a súlyos betegekért küzdő orvosok iránti együttérzésünket, irántuk való tiszteletünket fejezzük ki azzal, hogy meglepjük őket sütivel, kávéval, gyümölccsel.

A felhívásra 17 liga tag (Boros Csabáné, Sztancs Jánosné, Kovács Sándorné, Jáger Mária, Kiss Sándorné, Pappné Ráduly Irma, Tófalvi József, Kerek Imréné, Nagy Éva, Sebők Jánosné, Kökényesi Katalin, Kozempel Zsuzsánna, Kozempel Emőke, Piros Zoltánné, Szabó Zoltánné, Verbovszky Zsuzsa, Boros Csaba)  március 17-én 12:15 órától saját készítésű édes és sós süteményt, narancsot, almát, csokoládét, kávét hozott a Petőfi tér 9. szám alá.

Borosné Eszter minden ligatagnak Béres cseppet, maszkot adott. Húsvét közeledvén tojásokat adott díszítésre, hogy majd ha elkészült a fotóját küldjék meg hasonlóan az ajtódíszekhez, és feltesszük a honlapunkra.

13 órakor a Karitatív Testület elnöke Rózsahegyiné Juhász Éva átvette az ajándékokat és köszönetet mondott az adományozóknak, azzal hogy továbbítják azt a Kenézy Gyula Kórház Covid osztályán dolgozó orvosoknak, nővéreknek.

Kozempel Zsuzsánna

MRL Debreceni Alapszervezet vezetőségi tag

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Limfóma Világnap – Miskolcon

Limfóma totó, akadályverseny a középiskolában. Kicsi a bors, de erős (a csapat).

Alapszervezetek

II. Országos Gyalogló Idősklub találkozó

Időpont: 2019. április 25.csütörtök 10 óra A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK klubos hat tagja is meghívást kapott a mai találkozóra. A Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Konferenciaterme zsúfolásig megtelt lelkes klubtagokkal. A rendezvényt Novák Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap Debrecenben

#RákellenesVilágnap #MagyarRákellenesLiga #Mozduljaméltányosságért #Méltányosellátást #closethecaregap #worldcancerday Rákellenes Világnap Az alapszervezet másodjára szervezett sétát a Rákellenes Világnapon. Február 4-én a sétára előzetesen jelentkezők és regisztráltak meghívást kaptak a séta előtt ¾ 1 órától a Víztorony presszóba Olvass tovább...