Március 25-én a DEKK Sugárterápia szeminárium termében tartotta a Debreceni Alapszervezet éves közgyűlését, melyen megválasztásra kerültek a küldöttek.

Dr. Hallay Judit beszámolt a 2018. évi szakmai munkáról, Boros Csabáné ismertette a 2018. évi pénzügyi beszámolót. Ezt követően ismertették a 2019. évi programot és költségvetési tervet, melyet a közgyűlés egyhangúlag elfogadott.

Ezután megválasztották a küldötteket, (Kozempel Zsuzsánnát, Boros Csabánét és Sztancs Jánosnét), akik 2021-ig képviselik az alapszervezetet az országos fórumokon.

Boros Csabáné javaslatot tett az országos küldöttgyűlésen megválasztandó tisztségviselők személyére (elnök, elnökhelyettes, elnökségi tagok, felügyelő bizottsági tag, etikai bizottsági tag), melyet a közgyűlés egyhangulag elfogadott.

A közgyűlés még elnökségi tagnak javasolta Szalayné Kónya Zsuzsannát, az Etikai Bizottságba Miklós Jánosnét.

A tagság visszajelzése alapján nagyon tetszett Dr. Hallay Judit elnök asszony közvetlensége, a beszámolóhoz fűzött hasznos tanácsai.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

„Egyedül nem megy” A közösségi élet fontossága, egymás segítése

Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Időpont: 2018. szeptember 27. Előadó: Zsitvay Katalin szakmai tanácsadó Hegymenet Klub Hatvan. A foglalkozást egy egyéni feladattal indítottuk, a jelenlévőknek föl kellett írniuk egy cetlire ami legelőször az eszükbe jut a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egy délelőtt az egészségünkért

Borsodnádasdon 2017. október 14-re szerveztük az idei egészségnapot, több más szervezetet bevonva, egy szombat délelőtti napra. Nekünk, vidékieknek messzebbre kell utazni egy-egy szakorvosi vizsgálatért. Bőrgyógyászatért Miskolcra, szemészetért, hallásvizsgálatért Ózdra vagy Egerbe kell mennünk. Ezért tartottuk Olvass tovább...

Alapszervezetek

RSOE és Szekszárdi Alapszervezet együttműködése

RSOE (Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület)  A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet rész vett az RSOE kihelyezett és (ONLINE) értekezletén, 2020.október. 01-jén, amely a Tolna megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Konferencia Teremben került megrendezésre. Szekszárdi Alapszervezet Olvass tovább...