Ez az év a Nemzetközi Rákellenes Únió (UICC) hároméves „Ez vagyok, és ezt teszem” (I am and I will) kampányának utolsó éve.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai közös sétán vettek részt értünk, értetek, ismeretlen betegtársainkért.

Elfogadták a meghívásomat, és részt vettek a sétánkon Smidné Vereb Júlianna képviselő asszony és a Grassalkovich Művelődési Ház dolgozói is!

Igyekeztünk az előírt szabályokat betartani és közel hat kilométert sétálni nem csak Hatvanban, de a Lőrinciben lakó tagtársaink is eleget tettek felkérésünknek és örömmel sétáltak a verőfényes, igaz, kicsit szeles időben.

Lazányi Jánosné
alapszervezeti elnök

Támogatóink: Hatvan Város Önkormányzata, Markovits Kálmán Uszoda, Albert Schweitzer Kórház, Hatvan Tv, Hatvan Hírlap, Zombori Kft.   

                                                               

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Herendre – Hatvani Alapszervezet

Időpont: 2019. április 28. A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének  OGyIK tagjai közül többen csatlakoztunk a hatvani Országjárók klub tagjaihoz és 2019.04.28-án reggel nyakunkba vettük a világot és elindultunk Herend irányába. Kissé álmosan, de nagy Olvass tovább...

Alapszervezetek

HERBA délután – Hétköznapi egészségünk

Időpont: 2024. április.18. Vezeti: Báti-Dobos Szilvia A Hatvani Alapszervezet mai HERBA délutánján Báti-Dobos Szilvia természetgyógyász, fitoterepauta szemléltető előadását hallgattuk meg „Mit tehetünk mi a saját hétköznapi szintünkön az egészségünk megőrzéséért, helyreállításáért” címmel. Különböző gyógynövényekből készült Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szívesen segítene? – Önkéntes képzés Hatvanban

Önkéntes segítőtársakat keresünk daganatos betegek lelki támogatásához alapszervezetek szervezéséhez, működtetésük segítéséhez, kórházi beteglátogatáshoz. Az érdeklődők számára Hatvanban, november hónapban, hat napon keresztül ingyenes képzést indít a Hatvani Segítő Szolgálat. A jelentkezést október 1-ig várjuk! Elérhetőség: Magyar Rákellenes Liga Olvass tovább...