2020-08-24

Második alkalommal rendeztek egészségnapot 2020. augusztus 22-én a Salgótarjáni Lokálpatrióták, amelynek idén a Novohrad-Nógrád Geopark Eresztvényi Látogatóközpont adott otthont. A rendezvényen a MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei is részt vettek.

Az egészségnap célja felhívni az emberek figyelmét az egészséges életmódra valamint arra, hogy figyelmet milyen fontos figyelmet fordítani a közösségi életre és a szociális háló szélére sodródók életére is.

A kikapcsolódni vágyókat ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokkal, tanácsadással várták. A MRL önkéntesei szóbeli és írásos információban részesítették az érdeklődőket, bemutatták az emlő önvizsgálatot és készségesen válaszoltak a témával kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

A délelőtt folyamán negyvenegyen keresték fel a sátrat.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra és gyógytorna Gyöngyösön

2019. április 14. vasárnap meghódítottunk az Ágasvárat (789 m magas). Remek csapat és jó túrázó idő volt. 3 fő. 2019. április 15. Gyógytornán vettünk részt a gyöngyösi Bugát Pál Kórház tornatermében. A gyógytornász jól megmozgatott Olvass tovább...

Alapszervezetek

Termálfürdő, kézilabda mérkőzés, Buddha park

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Az elmúlt héten szerencsések voltunk, mert több programból is válogathattunk. A szokásos szerdai napon, május 18-án a sétával egybekötött fürdőzést választottuk. Ezúttal megyeszékhelyünkre, a hangulatos, ligetes környezetben lévő Egri Termálfürdőbe látogattunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani mozgásos programok

Májusban is sikeresen folytatódnak ingyenes mozgás programjaink! Teremtorna, Meridián torna, Nordic Walking túránk, Szenior örömtáncunk! Mert együtt lenni, mozogni jó!