A Hatvani Segítő Szolgálat helyiségében augusztus 11-én, csütörtökön 14 órakor szépségtanácsadás volt Bődi Rita vezetésével, akinek ajánlásait érdemes megfontolni:

„Fontos a napi bőrápolási rutin a nyár végén is, mivel a meleg hatására tágabbak a pórusok, könnyebben megtapad bennük a por. Tisztítást követően pórusösszehúzó pakolás ajánlott és mindenképp napszaknak megfelelő krém. Viszont az ellenkezője is gyakori probléma lehet, azaz a kiszáradt, többszörösen igénybe vett arcbőr is igényli a frissítést, melyre igazán gyógyír egy természetes növényi őssejteket tartalmazó krém, ezek belülről táplálják és segítik a bőr struktúráját. Ha szeretünk sminket viselni, akkor mindenképpen próbáljunk csak egy leheletnyi alapozóval dolgozni, de talán jobb választás, ha egy könnyű BB krémmel kendőzzük el apróbb bőrhibáinkat. Továbbra is ajánlott 15-20-as fényvédővel ellátott bőrápoló krémek használata, így csökkenthetjük a bőröregedés jeleit .”

Tükörképünk visszaköszön nekünk, hogy szépek vagyunk, lelkünk felkiált örömében. Fontosak ezek a szépségtanácsadások, jobban érezzük magunkat és ezt sugározzuk a környezetünkre is.

Lazányi Jánosné, a Segítő Szolgálat vezetője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Anyajegyszűrés a Hatvani Strandon

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat mint minden évben, idén is megszervezte az ingyenes anyajegyszűrést a hatvani strandon augusztus 12-én! A megelőzésre és a szűrések fontosságára hívta fel a figyelmet Dr. Dóka Olvass tovább...

10000 lépés program

Elkerülhetik a férfiak, hogy végzetes legyen a prosztatarák

2019-11-27 A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata 2019. november 25-én rendezte meg a 10 Ezer Lépés Program – Lépéselőny a prosztatarákkal szemben című rendezvényét a Debreceni Művelődési Központ Pódium termében. Közel 180 Olvass tovább...