Eleged van a bezártságból?  Petyhüdtek az izmaid?

Kicsit tartasz még attól, hogy elkaphatod a vírust? Szívesen kimozdulnál otthonról, de még nem mersz nagyobb közösségbe menni?

Sportoltál a karantén alatt is? Szeretnéd megőrizni az edzettséged?

Tarts velünk az Örökmozgók Hetén! Mozdulj ki otthonról magadban vagy barátaiddal, kisebb vagy nagyobb közösséggel, családtagjaiddal vagy alapszervezeted tagjaival július 4. és 12. között! Sétálj, kirándulj, tornázz, kerékpározz! Gyűrd és gyűjtsd a kilométereket jó közérzeted és egészséged védelmében! Vezesd az Örökmozgók Naplót és nyomd fel a Facebookra a fényképeid az #Örökmozgók hashtaggel! Másokat is érdekel, merre jártál, mennyit mozogtál.

Örökmozgók Hete

  1. július 4-12.

#Örökmozgók

(https://rakliga.hu/blog/2020/04/29/orokmozgok-program-meghivas-az-egeszsegunk-erdekeben/)

Lájkold, ha tervezel mozgást erre a hétre! Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

Vigyázz magadra és társaidra! Tartsd meg a járványügyi készültség szabályait! Használd a fertőtlenítőt, hordj maszkot és tarts távolságot, ha szükséges!

Várunk az Örökmozgók Hetén!

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Sejtszintű megújulás természetes anyagokkal

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2013. január 15-i évnyitó programjának felkért előadója Jászberényi Péter keleti mozgásterapeuta volt, aki „Sejtszintű megújulás természetes anyagokkal” címmel tartott előadást.

Egyéb

Bemutatkozik a Borsodnádasdi Alapszervezet

Településünk a Heves-borsodi Dombság területén, Ózdtól 14 km-re, festői környezetben elhelyezkedő kisváros. A település létszáma 3573 fő. Az országban itt alakult a Magyar Rákellenes Liga 40. Alapszervezete, 2011. február 21-én a 42 fővel.

Egyéb

Klubkarácsony 2016.

A Magyar Rákellenes Liga  klubjainak karácsonyi ünnepsége 2016. december 15-én volt megtartva. A klubtagok először a betegekkel együtt Hegedűs Endre és Katalin ünnepi koncertjén vettek részt a III. épület aulájában.   A klubkarácsonyon kiemelkedő, színvonalas Olvass tovább...