2020-07-23

#örökmozgó

Lőrinczné Erdei Erika 2019. szeptembertől június 21-ig

1 millió lépést tett meg.

Július 4-én, 6-án és 9-én Kozempel Emőke és Zsuzsa 21 órát töltött kertészkedéssel.(ásás, kapálás, gyomlálás, kötözés, locsolás)

 

Fógel Andrásné július 6 -12 között kutyasétáltatás közben 43.26 km-t gyalogolt

Lenkovics Antalné ligatagunk napi 3-4 órát kertészkedik. Július 4- 10 között 21 órát töltött munkával a kertben. (kapálás, metszés, fűnyírás. permetezés, locsolás …)

 

Pappné Ráduly Irma és Tófalvi József július 4-10 között 15,4 -15,4 kilométert gyalogolt.

Jáger Mária, Oláh Ferencé, Kozák Józsefné, Kökényesi Katalin liga tagjaink a Ferihegyi repülőtéren voltak. Csodálatos élményben volt részük, a program keretében 6998 lépést (62 km) tettek meg személyenként.

 

Kiss Sándorné és Olszewszki Sándorné július 11-én Bélapátfalvára kirándult. A bélapátfalvi Cisztercita Apátságig gyalogoltak. 8.5 km-t tettek meg.

 

Kőkapu Páfrány tanösvényen mentek végig. Füzérradvány kastélyparkban sétáltak a nagy hőségben. (Jáger Mária, Oláh Ferencé) 12730 lépést tettek meg személyenként.

Kozempel Zsuzsánna 72 km-t tett meg gépkocsival, és 2,6 km gyalog Létavértesen a Levendulásban.

 

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Rákellenes Világnap – Üzenetek és meridián torna az Edelényi Remény Alapszervezetnél

Az MRL Edelényi Remény Alapszervezet a Rákellenes Világnap alkalmából 2019.02.05-én 17 órai kezdettel csatlakozott ehhez a nemes kezdeményezéshez. Ezen megmozdulás témája #Ki vagyok és mit teszek a rák ellen#! – a betegség elkerülése érdekében. Leírtuk Olvass tovább...

Egyéb

Szekszárdi Alapszervezet

Ha 8-14 éves fiú vagy leány vagy, gyere, ismerkedj meg játékosan a tűzoltóság munkájával! A táborozás alatt megismerkedhettek a tűzoltóság munkájával, az energetikával és a társszervekkel, a tűzoltóversenyekkel és egyéb játékos programokkal. Játékos vetélkedőkkel, szabad Olvass tovább...

Alapszervezetek

Március havi taggyűlés Eleken

A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete megtartotta március havi taggyűlését, mely egyben ünnepi alkalom is volt. A rendezvényen, melyen 30 fő vett részt, húsvéti nyuszikat készítettünk rendkívül vidám hangulatban. Az összejövetel végén a Rákellenes Liga Olvass tovább...