2019-12-02

A Gyöngyösi Alapszervezet 2019. november 29-én az általános iskolában egészségnapon vett részt.

Megbeszéltük a gyerekekkel az egészséges étkezés alapelveit, majd tesztet töltettünk ki és az eredményesen válaszoló gyermekeket ajándékkal jutalmaztuk meg.

2019. november 29-én sütivásáron vettünk részt, ahol az Angyaltársakkal együttműködve egy Hanna nevű beteg kislánynak gyűjtöttünk pénzt. 220.875 Ft gyűlt össze, amit azonnal átadtunk az anyukának, amit nagyon köszönt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín gyöngylánc a méhnyakrákos betegekért

A Mályvavirág programhoz kapcsolódva mi is készítettünk rózsaszín karkötőket és egy több méteres összefogás láncot, amit a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház nőgyógyászati osztályán Dr. Assani Omar Orvosigazgató és Dr. Pap Zoltán Főorvos urak vettek át.

Alapszervezetek

Orvos-beteg találkozó Miskolcon – Mi a reumás betegség?

A 2017.02.21ei találkozón dr. Kun Renáta reumatológus főorvos asszonnyal beszélgettünk. Témánk: Mi a reumás betegség? Fajtái, kezelése. Szó volt  a daganatos betegek műtét utáni rehabilitációjáról, a csontritkulásról, a fájdalomcsillapításról is. Főorvos asszony elmondta, hogy az Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szolnokiak első karácsonyi ünnepsége

Az Alapszervezetünk első karácsonyi ünnepségét tartottuk, melyre szeretettel meghívtuk a Magyar Rákellenes Liga munkatársait. A rendezvényünkön fellépett az Ádám Jenő Zeneiskola tanára, Pély Ildikó és tanítványai verses-zenés műsorral, Nagy-Bana Zsanett – Memória Követ, táncterepeuta tartott Olvass tovább...