Több száz résztvevő különféle szűréseken vehetett részt az Egri Markhot Ferenc Kórház által szervezett 10. Egészségnapon.

Nagy érdeklődés kísérte a Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet által végzett PSA szűrést, mivel 100 fő fontosnak tartotta az ezen való részvételt.
A szűrést koordinálók felhívták a résztvevők figyelmét arra, hogy a mérésnek az eredménye csak jelzés értékű és nem helyettesíti az urológiai vizsgálatot, ahol minden férfinak, 50 év felett részt kellene vennie.
A rendezvény kulturális programmal és tombolasorsolással zárult.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

II. Országos Gyalogló Mentornap

Időpont: 2019. november 15. Helyszín: Novotel Budapest City Országos Gyalogló Mentornap klubvezetők részér A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet OGYIK vezetőjeként meghívást kaptam a II. Országos Gyalogló Mentornapra. „A győztesek soha nem adják fel!” – Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat szervezésében Vezető: Kiss Anett pszichológus Időpont: 2022. május 16. Az előző foglalkozáson újabb házi feladatot kaptunk, ezek elemzésével kezdtük meg a mai foglalkozást, majd vidám beszélgetéssel folytattuk. Bemutatkozott új tagtársunk is, Olvass tovább...