A Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete januári Stresszoldó Klubjának témája az önérvényesítés képessége, az asszertivitás volt, felkért előadója Psenyeczky-Nagy Klára címzetes főiskolai docens.

Nagyon izgalmas, színvonalas és mozgalmas két órás programban vehettünk részt:

–         Gyakran mondasz igent, amikor inkább nemet szeretnél mondani?
–         Bármit megtennél, hogy elkerüld az konfliktusokat és összetűzéseket?
–         Nehezen szánod rá magad a döntésekre, és ha végre sikerül, utána aggódsz, vajon jól döntöttél-e?
–         Ha nyíltan és higgadtan ki tudnád fejezni az igényeid, meg tudnád húzni a határokat, kezelni tudnád mások elvárásait, kívánságait és bírálatait, továbbá aggályok nélkül tudnál egyértelmű döntéseket hozni?

Ezekre a kérdésekre kaphattunk megoldási praktikákat sok gyakorlati példán és tesztek kitöltésén keresztül.

Az asszertivitás segítségével legyőzhetjük félelmeinket, növelhetjük önbizalmunkat és a megfelelő irányba fordíthatjuk az életünket.

A docens asszonytól ígéretet kaptunk, hogy a „lelki tréningnek” még folytatása lesz.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői hírek, programok csatornái

Kedves érdeklődők! A Gödöllői Alapszervezet programjairól az alábbi lehetőségeken tájékozódhattok: ” hivatalos” ” FB oldalunk  https://www.facebook.com/groups/376441699936699/user/100064556421730/ eseményoldalunk: https://www.facebook.com/AddTovabbaMosolyodat/events  a napi aktuálitásainkat követő és hírt adó fb csoport oldalunk : https://www.facebook.com/groups/583899778639428 You tube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCyeQKbIKe5UxC9dq9m9va0A Instagram megjelenésünk: https://www.instagram.com/addtovabbamosolyodat/

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás Hatvanban

Időpont: 2016. június 9. 14 óra Az év harmadik kreatív klubfoglalkozásán Poórné Mike Éva kézműves vezetésével szúnyogriasztó kis díszes üvegecskét készítettünk. Az üvegbe olvasztott gyertyát öntöttünk, majd illóolajjal összekeverve megdermesztettük (kanócot is tettünk bele). Az Olvass tovább...