Harmadik alkalommal tettük meg az utat a Szent László Kórház Hematológiai osztályától az Országos Onkológiai Intézet 8A épületéig. A Szent László Kórházból dr. Lakatos Viktor hematológus, Fraunberger Mercedes gyógyult limfómás és Rozványi Balázs elnök úr indította útnak a kerekezőket. Idén majdnem 70 fő bicajozott velünk, most először két család apraja-nagyja is. Az Országos Onkológiai Intézetben dr. Rosta András főorvos úr üdvözölte a bicikliseket és elmondta, hogy a limfóma kezelésében mindig van valami új dolog, és nagyon fontos az ilyen figyelemfelhívás, mert már több beteg ennek a hatására jelentkezett náluk.

Köszönet prof. dr. Polgár Csaba főigazgató úrnak a fővédnökségért, dr. Lakatos Viktornak az indító és dr. Rosta Andrásnak a fogadó szavakért, a BKK MOL Bubinak a kerékpárokért, a motoros rendőröknek és a polgárőröknek, a felvonulás profi biztosításáért, és az önkénteseinknek, akik a háttérben dolgoztak a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.

Kategóriák: Limfóma

Kapcsolódó bejegyzések

Előadás

Új kezelések, sport, étrend a gyógyulásért – Limfóma Világnap 2016.

Az idei Limfóma Világnapon a limfóma kezelésének új lehetőségei kerültek a fókuszba. Dr. Bittner Nóra, a Magyar Rákellenes Liga elnöke köszöntője után prof. dr. Kiss Attila, a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának professzora elmondta, hogy a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyösön is kerékpároztak a Limfóma Világnapon

A Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezete a Limfóma Világnapja alkalmából figyelemfelkeltő kerékpározást szervezett. Megtisztelt bennünket Rozványi Balázs elnök úr és Hiesz György polgármester úr is.  Köszönjük a részvételt mindenkinek.