Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői Alapszervezet 2019. II. félévi programja

Válogassatok a programokból! Gyertek el, jó lesz! Add tovább a mosolyodat!

Alapszervezetek

Limfóma Világnap Egerben

A világnap alkalmából, 2019. szeptember 10-én „Mi az onkohematológia?” címmel tartott előadást dr. Kner Erika onkológus főorvos a Markhot Ferenc Kórház Refektóriumában. Ez a tudományág a nyirokrendszer sejtjeiből kiinduló rosszindulatú megbetegedésekkel foglalkozik. Az előadótól részletes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó csoportfoglalkozás Hatvanban – 1/4

AUTOGÉN TRÉNING Időpont: 2016. április 18. Vezeti: Kiss Anett pszichológus Az elmúlt hónapi élményeink csoportos megbeszélése, az otthoni gyakorlás és a naplóvezetés megbeszélése volt a mai foglalkozás indítója. Majd megbeszéltük az első félév, 4 hónapon Olvass tovább...