Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tűzoltók meséltek Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet, a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös szervezésében került bemutatásra Andics János műkedvelő helytörténész, a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet alapító tagja, a Tolna Olvass tovább...

Alapszervezetek

Farsang Gyöngyösön

Farsanggal kezdődött az ezévi program a mozgás jegyében.  

Alapszervezetek

Tavaszi Sport és Egészségnapon Zagyvarónán

Szűrtünk és tornáztunk a Tavaszi Sport és Egészségnapon Zagyvarónán  A Tarján Tavasz rendezvénysorozat „Tavaszi Sport-és Egészségnap Zagyvarónán” című programján való részvételre 2019. 04.27-re a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete felkérést kapott. A regisztrált ötvenöt főnek Olvass tovább...