Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Bográcsozás a debreceni Hívás klubban

Május 9-én második alkalommal került sor bográcsozásra. Boros Csabáné irodavezetővel és Olajos István liga tagunkkal megbeszéltük a teendőket. A hús beszerzést most is Pisti, hagymát, burgonyát, ásványvizet Eszter vette meg. A kenyérért, uborkáért én mentem Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet is részt vett a Kihívás Napján

A Kihívás Napja 1982-ben indult Kanadából, 1991-ben pedig Magyarországra is megérkezett. A Kihívás Napjának célja az, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz, hogy az aktív mozgás váljon mindenki számára mindennapos igénnyé.. május 31-én Olvass tovább...

Alapszervezetek

Vidám úszóverseny Hatvanban

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata az Európai Rákellenes Hét alkalmából Vidám Úszóversenyt szervezett a  Heves megyei Alapszervezetek tagjai részére 2017. május 27-én Hatvanban, a Markovits Kálmán uszodában. Az Úszóversenyt megnyitották: Horváth Richárd, Hatvan város Olvass tovább...