Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés Egerben

Az Egri Alapszervezet 2019. március 12-én  éves Közgyűlését tartotta az egri Kórház Refektóriumában. A szép számmal megjelent tagság elfogadta az Alapszervezet Elnökének a  2018-as év program és pénzügyi beszámolóját és a 2019-es év program és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Táplálkozás-daganat – Előadás Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet felkérésére előadást tartott Asztalos Ágnes dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember, a Tolna Megyei Balassa János Kórház munkatársa az alapszervezet tagsága, meghívott vendégek és más érdeklődők számára. Színvonalas előadása után a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Meghívó – 3-1-2 Meridián torna a hosszú egészséges életért – Szekszárdon

  A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet tisztelettel meghívja Önt és minden kedves érdeklődőt a „3-1-2 Meridián torna a hosszú egészséges életért”  (Dr. Eőry Ajándok a biológia tudományok kandidátusa és prof. Zhu. Zong Xhiang professzor módszere Olvass tovább...