Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Debreceni programajánló – 2019. április

Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 2019. áprilisi program Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió, Debrecen Rákóczi u. 60.   Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hétköznapi csodák nyomában a salgótarjáni „Simontonosok”

Nagyboldogasszony napján még az időjárás is kegyes volt hozzánk, kellemes szél lengedezett és a hőmérséklet is ideális volt. A Regea Alapítvánnyal közös programunkat Pásztón  a Szentlélek templomban kezdtük. Az esemény szervezője, egyúttal klubunk vezetője, Vitek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Április körkép a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet életéből

1.A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete meghívására április 13-án prof. dr. Kiss Attila tartott előadást a Hívás klubban. Kozempel Zsuzsánna klubvezető bemutatta Dr. Furka Andreát az MRL Debreceni Alapszervezetének március 30-án megválasztott elnökét, aki üdvözölte Olvass tovább...