Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Fitnesz és kézilabda mérkőzés

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2019. április 24-én a Gyöngyös fitnesz játszótéren tornáztak és különböző mozgást végeztek. Ugyanezen a napon Gyöngyös kézilabda meccsen vettünk részt, nagyon izgalmas volt, sokat izgultunk a Gyöngyösi sportolókért. Jó éreztük magunkat.

Alapszervezetek

A Miskolci Alapszervezet farsangolt

A Miskolci Alapszervezet tagjai farsangi összejövetelükön meglepetéseket készítettek egymásnak, régi filmeket és fotókat nézegettek. A cselekvés évének jegyében leírták üzenetüket és megosztották a facebook oldalukon.