Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

PSA szűrés a Naturanapon Gyöngyösön

Naturanapon vettünk részt 2018. november 17-én, amit a Gyöngyösi Művelődési Központban tartottak. Prosztata szűrést szerveztünk, ahol sokan vettek részt önkéntesen, vagy mi szólítottunk meg a résztvevőket, egy kis humorral. Szórólapokat ajánlottunk és kérésekre válaszoltunk a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap Salgótarjánban a „Férfiak egészségének hete” alkalmából

Amíg a nők másfélszer többször mennek orvoshoz, mint férfi társaik, addig egy férfi sok esetben csak akkor megy, ha már komoly indoka van arra, hogy orvoshoz forduljon, amikor a gyógyulás esélye kedvezőtlenebb. Ugyanakkor a magyar Olvass tovább...

Alapszervezetek

XII. Kőbányai Rendvédelmi Nap

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet vezetője személyes meghívást kapott dr. Berki Imre úrtól, a Katsztrófavédelem Központi Múzeum Igazgatójától. A Kőbánya Ó-hegy parkban megrendezett eseményen a rendvédelmi szervek mutatták be tevékenységüket az érdeklődők részére részt Olvass tovább...