Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Balázsáldás Egerben

Az Egri Alapszervezet felkérésére február 3-án 17 órakor, az egri Szent Bernát ( ciszterci) templomban Koós Ede atya szentmisét celebrált a daganatos betegek gyógyulásáért. Ezen a misén Szent Balázs orvos, püspök és vértanú közbenjárását kérte Olvass tovább...

Alapszervezetek

Hatvani júliusi programajánló

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat programja: Közös Kirándulás Alapszervezet tagjaival  Fülekre Időpont: 2019. július 6 szombat Heves megyei alapszervezetek vezetőinek megbeszélése: Időpont: 2019. július 9. kedd. 9 órától Helyszín:  Hatvani Segítő Szolgálat irodája  Hatvan,Balassi Olvass tovább...