Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Zarándoklat Sárszentágotára

2022. május 7-én zarándokoltunk Sárszentágotára, a Szent Ágota kegyhelyre, a Sárszentágotai Alapszervezet meghívására. A templomkertben gyülekeztünk, a várakozás alatt vércukor mérésre is volt lehetőség. Motoros felvonulással kezdődött a rendezvény. Siák Gáborné a Sárszentágotai Alapszervezet vezetője Olvass tovább...

Alapszervezetek

Orvosportrék – Dr. Nagy Gábor

Időpont: 2019.10.29 A MRL Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat Orvosportrék címmel előadássorozatot szervezett. Az Orvosportrék sorozatunk első részében dr. Almássy Sándor sebész főorvost kérdezte Erika Btoth. A beszélgetésből részleteket hallgathattak meg a Csillagpont Rádióban szeptember Olvass tovább...