“Nyíltan a betegségekről” címmel Dr. Ros-Gal Paul Ovidiu családorvos, onkológus szakorvos, sugarterapeuta tartott előadást a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete szervezésében.
A korábban a gyulai onkológián dolgozott szakember a betegségek kialakulásáról, a daganatos betegségekről adott tájékoztatót és előre vetítette a 6 alkalomból álló előadás-sorozat témáit. Szó esik majd pl. a labor-diagnosztikai lehetőségekről, a laboratóriumi vizsgálatokról, melyek általános érdeklődés körébe tartozik vagy a diétáról.
Az egy órás előadás kötetlen beszélgetéssel ért véget és várunk minden érdeklődőt a következő találkozóra, két hét múlva, 2019. február 27-én, szerdán 14 órától a Szlovák Közösségi Házba.

Mertz Judit
elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Önkéntesképzés Miskolcon – 3. nap

A tavaly indult önkéntesképzés folytatódik. A harmadik képzési napunk  a betegekkel való kommunikációról, lényegéről,  annak jelentőségéről, az  egyszerű praktikákról, kommunikációs játékokról szólt. Kiemelt célja az volt, hogy a nálunk dolgozó önkéntesek a saját bőrükön tapasztalhassák meg a személyközpontú Olvass tovább...

Alapszervezetek

A nárcisz a remény szimbóluma – Miskolci kiállítás

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt “A remény virágai” című kiállításunkra, amelyet a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat, a Spolosnost Klinickej Onkolóogie szervez közösen. Szlovákiában, a Szlovák Rákellenes Liga szervezésében minden évben megtartják Olvass tovább...