Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyfűzés Gyöngyösön

A Gyöngyösi Alapszervezet az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét (2022. január 17-23.) keretében január 17-én gyöngyös fűzött. Az eseménnyel a Mályvavirág Alapítvány „Életem Gyöngye” című kampányához is csatlakoztunk. Ez alkalomból a kampány jelképévé vált gyöngyfűzésre gyűlt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Sorstárs Képtár Szolnokon

Sorstárs Képtár – MEGGYÓGYULTAM – 2023. október 21. – Szolnok,  Auchan Áruház A Magyar Rákellenes Liga Szolnoki ÍRISZ Alapszervezet tagságából 7 fő önkéntes egy ismeretterjesztő aktivitással hívta fel a figyelmet a daganatos betegségek megelőzésének fontosságára Olvass tovább...