Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén két előadó előadását, tanácsait hallgathatták meg a jelenlevők és  kóstolhatták meg a szervezetre egészséges kenyereket, krémeket.

  • Hasillóné Fülöp Edit dietetikus, beszélt legújabb felnőtteknek szóló táplálkozási ajánlásról,valamint a gyümölcsök, zöldségfélék, gabonafélék, zsiradékok, víz, a különféle vitaminok ( A, B12, D, K, C, Ca) az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról
  • Mészáros Éva egészségfejlesztő, az egészséges ételek készítéséhez különféle ötletekkel és tippekkel látta el a résztvevőket.

A rendezvényen kóstolásra és bemutatásra került a Rádi pékség tönköly, kukoricás, répás és rozsos kenyere, az általunk készített padlizsán, cukkini, lencse és túró krémek, valamint zöldségfélék.

A Pékségnek köszönjük a támogatást, az előadóknak pedig a hasznos előadásokat, tanácsokat.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szeretetcsomagok készítése Mikulás napjára

 A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai idén is összegyűltek, hogy összeállítsák mikuláscsomagjaikat, amelyekkel a betegek és a páciensek gyógyulásáért dolgozók napjába kívánnak egy kis ünnepi varázst csempészni. A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete lelkes Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra a Mátrába

A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai a Mátrába tettek gyalogtúrát. Pihenés közben tornáztak is.

Alapszervezetek

Túra-Kultúra program a miskolciakkal

A Miskolci Segítő Szolgálat Túra-Kultúra klubja kirándulást szervezett Budapestre 2023.02.14-én. A csapat megtekintette az El Greco kiállítást, látogatást tett a Vajdahunyad várában, majd a Zene Házába a Népművészeti Múzeumba is ellátogatott.