A MRL Salgótarjáni Alapszervezet a Nógrád Megyei Kormányhivatal Egészségügyi Főosztályával közösen vetélkedőt szervez Nógrád megye középiskoláinak tanulói számára a Rákellenes Világnap alkalmából.

A verseny célja: a tanulók egészségtudatos magatartásának fejlesztése, a daganatos betegségekkel kapcsolatos ismeretek bővítése, kiemelten a megelőzés és a korai felismerés lehetőségeivel.

Részvételi feltételek:
A versenyre 4 fős csapatokkal lehet nevezni 2020. január 31-éig az alábbi linken:

https://forms.gle/bcJqmNj1PY8FwQALA

A vetélkedő időpontja: 2020. február 13. 14:00 óra

Helyszín: Nógrád Megyei Kormányhivatal (Megyeháza étterem), 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36.

Kérjük, a jelentkező csapatok válasszanak egy ötletes nevet és a vetélkedő első feladataként készítsenek figyelemfelhívó jelmondatot és válasszanak ki a zenei ízlésüknek megfelelő, hozzáillő zenét, melynek célja a szűréseken való részvételi szándék motiválása, illetve a betegség megelőzés fontosságának hangsúlyozása.

További információ: Hárskuti-Angyal Anikó koordinátor – 06-32/521-705

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Tavaszváró kézműves foglalkozás

 A MRL Salgótarjáni Alapszervezet március havi Stresszoldó Klubja a tavaszvárás jegyében telt el. Bablenáné Kovács Márta irányításával megtanultunk krepp papírból hóvirágokat, színes tulipán csokrokat készíteni. Az először még lehetetlennek tűnő feladatot végül mindenki sikeresen megoldotta Olvass tovább...

Alapszervezetek

Teremtorna Hatvanban – Keveset mozgóknak, fogyókúrázóknak 12.

Időpont:  2016. április 6. Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház Ebben az évben újból elindítottuk teremtornánkat. Egyre sikeresebb a város lakossága körében, hétről-hétre egyre többen jelzik, hogy szeretnének csatlakozni hozzánk. Betegek, családtagok és immár ismerősök is örömmel fogadták Olvass tovább...