A Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2019. április 24-én a Gyöngyös fitnesz játszótéren tornáztak és különböző mozgást végeztek.

Ugyanezen a napon Gyöngyös kézilabda meccsen vettünk részt, nagyon izgalmas volt, sokat izgultunk a Gyöngyösi sportolókért. Jó éreztük magunkat.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés Debrecenben

2020-03-24 Március 12-én a DEKK Sugárterápia szeminárium termében tartotta a Debreceni Alapszervezet éves közgyűlését. A jelenléti ív aláírásakor minden tag megkapta a „Magyar Rákellenes Liga 30 éve az egészségért” jelvényt, valamint a 2019. évi pénzügyi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyös – 2015. Apa-Fiú Nap

Az iskolakezdést követően Apa-Fiú Napot szervezett az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjainak. A szülök körében mi is próbáltuk színesíteni a sportprogramok palettáját, így ápolva az iskola és az Alapszervezet szoros kapcsolatát.

Alapszervezetek

Ingyenes melanoma szűrés Debrecenben

Ebben az évben harmadszor hirdettük meg az ingyenes melanoma szűrést Debrecenben. György Zoltán, a Kerekestelepi Termálfürdő igazgatója engedélyezte a fürdő területén a szűrést. A fürdő vezetője a Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet önkénteseinek és az orvosoknak Olvass tovább...