KÖZGYŰLÉS

Éves közgyűlésünket 2019. február 26-án tartottuk, amelyet a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda műsorával kezdtünk. Nagyon aranyosak volt a csöppségek, és megteremtették a kellő hangulatot a program folytatásához. Táncuk legvégén megtornáztattak minket is.

Ezután folytattuk a délután hivatalos részét. Cseh Istvánné Alapszervezeti vezető megkérte Patakiné Vitális Katalint, hogy vállalja el a levezető elnöki tisztséget. Ezt követően egy vezetőségi tagot és 3 küldöttet választottunk a szabályok betartásával.

Cseh Istvánné ismertette a 2018-as év eseményeit, majd a 2019-es év tervezett programjait.

Mihók László országos jelölő bizottsági tag az országos választásra jelöltek neveit és válaszukat ismertette, amelyet Alapszervezetünk tagsága is megszavazott.

Szavazás közbeni szünetben pogácsával és ásványvízzel kínáltuk megjelent ligatagjainkat.

80 db szavazatot számoltak az ezzel megbízott személyek.

SZERESD A FÁT!

Ligatagjainkból néhányan platánfát ültettünk a Borsodnádasdi Mesekert óvoda kertjében 2019. március 5-én, és a kicsikkel együtt kézenfogva körbesétáltuk az újonnan elültetett fát.

Ez a fa a nemzeti ünnep, a nemzeti összetartozás jelképe lesz, ahol az óvodások majd elhelyezik a megemlékezés zászlait.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nyári csapatépítés erdei sétával

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete augusztus 10-re szabadtéri csapatépítő programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontba. A reggeli ködöd-párás idő gyönyörű napsütésessé vált mikorra mindenki megérkezett. A köszöntések, üdvözlések után közös bemelegítő tornával indult a délelőtt, amit egy Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önsimeret – a Gégeműtött betegek klubjában Miskolcon

A februári Bozsó Éva vezette Gégeklub foglalkozásunkon az aktuális téma az Önismeret volt. A beszélgetéshez az alapot „ Portia Nelson: Önéletrajz öt rövid fejezetben” verse adta. Megállapításra került, hogy minden ember a saját sorsának kovácsa. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyalogos emléktúra Ildikóért, Anikóért

Ildikó – Anikó gyalogos emlék túra 2018. szeptember 23. Miskolci Alapszervezet Nem az első, de nem is az utolsó (hagyományteremtő) túránkkal emlékeztünk meg jó barátainkról , klubtársainkról. Azokról akikkel hosszú éveket töltöttünk el együtt, jóban-rosszban, akik Olvass tovább...