A MRL Salgótarjáni Alapszervezete a Regea Alapítvány meghívására vett részt Egerben a rendezvényen. A cím tulajdonképp egy, az Alapítvány által meghirdetett pályázat, melyre az ország sok szegletéből, minden korosztályból érkeztek pályázatok.

Láthattuk, olvashattuk, kinek mi az, ami segített az úton, segített a harcban. Csodálatos alkotások születtek, versek, írások, kerámiák, montázsok, és voltak, akik terülj-terülj asztalkámat varázsoltak csupa egészséges, és nagyon finom ételekből, hiszen szerencsére hosszú volt ez a nap.

Fontos dolgokról esett szó. Dr. Herczeg László a fájdalomról beszélt, annak változatairól, csillapítási lehetőségeiről. Dr. Prezenszky Zsuzsa jól megmozgatta a társaságot, és bár játékosan indította mondandóját, szokás szerint komoly beszélgetés kerekedett. Bemutatkoztak egymásnak az Alapítvánnyal együttműködő civil szervezetek, mint a Mályvavirág Alapítvány, a Mellrákinfó, az egri Amazonok, a MentsManust, a Gyógyulj Velünk Egyesület, és az MRL Salgótarjáni Alapszervezete, mint legrégebbi partner, aki prezentációjában bemutatta a MRL szervezetét, küldetését és a salgótarjáni szervezet programjairól is beszélt.

Köszönjük szépen a meghívást, boldogan mentünk, nagyon jól éreztük magunkat, tartalmas új kapcsolatok alakultak ki.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A Hívás klub szoborismertető sétája

A Debreceni Alapszervezet beszámolója A kánikula ellenére 14 óra előtt 9 fő gyűlt össze a sétára, a Medgyessy sétány elején, hogy megismerkedjen a parkban levő szobrokkal. Amikor június 1-én meghívtuk Balla Elekné Katikát (Pappné Irma Olvass tovább...

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Beszámoló a Rákellenes Világnapról

Az idei Rákellenes Világnapon zsúfolásig megtelt a terem. 190 fő volt kíváncsi a meghirdetett előadásokra. Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke köszöntötte az előadókat és résztvevőket. Dr. Gundy Sarolta rákkutató: A környezet és a Olvass tovább...