Sorsunk Borsod – a Miskolci Alapszervezet következő kirándulása

Megtisztelő volt a Magyar Rákellenes Liga Miskolci alapszervezetének tagjainak, hogy Vámosújfalú polgármestere, Jadlóczki Lajos úr meghívta tagjainkat a 2018.06.09-én tartott Vámosújfalui rendezvényekre.

Vámosújfalú a festői Zemplén, ezen belül Tokaj-hegyalja legszebb részén fekszik. Örömünkre mi magunk is megláthattuk, megismerkedhettünk a falutörténetével, a település múltjával, jelenével és az ott élő emberek mindennapjaival és ünnepeivel!

Otrosinka Gábor és családja fogadta a csapatot otthonában. Kávé, hideg üdítő, frissen sütött finomságok, kerültek az asztalra hirtelen. Rövid csevegés után polgármester úr személyesen fogadott bennünket a hivatalában, majd közösen mentünk az ünnepségre. Itt részesei lehettünk a Vámos Települések Nemzetközi Találkozójának (ahol Gábor unokája is szerepelt).

Finom ebéd után Gáboréknál kávéztunk, majd késő délután indultunk haza. Egy csodaszép napot tudhatunk magunk mögött!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Figyelemfelhívó séta az egészségért, a mellrák ellen – Hatvanban

MEGHÍVÓ FIGYELEMFELHÍVÓ SÉTA AZ  EGÉSZSÉGÉRT, A MELLRÁK ELLEN! A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagsága nevében szeretettel meghívjuk Önt a 2016. október 14-én, pénteken 14 órakor megrendezésre kerülő rendezvényünkre, majd az azt követő figyelemfelkeltő sétánkra Hatvan város Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap Somoskő váránál

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének önkéntesei is részt vettek egészség totós, információs sátorral a gyönyörű fekvésű Somoskő vára mellett megrendezett városi  Európa Nap programon 2017. május 6-án.

Alapszervezetek

„Füst-öl” pályázat

„(A) mit tehetünk,(a)mit tehetsz a rák ellen” „Füst-öl” pályázat A Rákellenes Világnap alkalmából, az „(A) mit tehetünk,(a)mit tehetsz a rák ellen” jegyében  a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezete és a B.A.Z megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya Olvass tovább...