Május 8.-án a  Magyarok Vására egri rendezvényére meghívást kapott az Egri Alapszervezet egy kerekasztal  beszélgetésre, amelyen szó volt a mellrákról, kezeléséről és az önvizsgálat fontosságáról.  Beszélgető partnerek voltak: az Egri Alapszervezet képviseletében Bak Imréné és Bódi Lászlóné, a Regea Alapítvány vezetője, Psenyeczky-Nagy  Klára, a Simonton csoport vezetője, Fodorné Vincze Anna, Kurucz Erzsébet, valamint Mellrák Infó Heves megyei képviselője, Fónagy Henriett. Az egésznapos programon részt vettünk mell önvizsgálat tanítással, a Liga szórólapjainak terjesztésével és beszélgettünk az érdeklődőkkel.

Köszönjük Vallusné Farkas Andrea programszervezőnek a meghívást és a lehetőséget, hogy ilyen fontos témáról, mint a mellrák, beszélgethettünk nyilvánosan az érdeklődők előtt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mellrák-, tüdő és nőgyógyászati szűrés Siófokon

A Siófoki Alapszervezet köszöni a siófoki 45-65  év közötti hölgyek mammográfiás szűrésének lebonyolításában történő közreműködését minden szervezetnek: A  kaposvári Kaposi Mór Oktató  Kórháznak, amely 2016-ban is személyre szóló levélben invitálta az érintett nőket. A siófoki Olvass tovább...

Alapszervezetek

3 éves a Rákosmente Alapszervezet

Alapszervezetünk január 10-én ünnepelte megalakulásának 3. évfordulóját! Szinte hihetetlen, de már kinőttünk a csecsemőkorból, hátrahagyva a kezdeti botladozásokat! Az évfordulót születésnapi ebéddel ünnepeltük a Diófa étteremben.

Alapszervezetek

A Nagyatádi Alapszervezet kirándulása az Őrségbe

A Magyar Rákellenes Liga Nagyatádi Alapszervezete 2018 június 15-én kirándulást szervezett az Őrségbe, melyen 19 fő vett részt. Megnéztük a környék nevezetességeit, Szentgyörgyvölgy református templomát, Velemér csodás Árpád-kori templomát és az onnét induló Sárgaliliom tanösvényen Olvass tovább...