Nemzedékek találkozója, Idősek – fiatalok együtt.

Alapszervezetünk részéről 8-an mentünk Ózdra, a Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium diákjaihoz, hogy a Borsodnádasdon hagyományos Molnárkalács sütéssel megismertessük a fiatalokat, és meg is tanítsuk őket a sütésére.

Az itt tanító tanárok is szívesen kóstolták, valamint ki is próbálták a készítés folyamatát.

A fiatalok vidám műsorokkal készültek a délutánra, amelyen közülünk néhányan részt vettek, a többiek pedig elősütötték a kalácsokat, hogy kóstolás után szívesebben próbálkozzanak a tanulók.

Cél, a különböző generációk összehozása, az idősek által elfogadott társadalmi, vallási értékek közötti különbség csökkentése, az egymásra figyelés.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Add tovább a mosolyodat! -Gödöllői évvisszatekintő

Kedves Tagjaink , Érdeklődő Követőink, Barátaink! Eseményekben gazdag év áll ismét mögöttünk. Mindent meg se örökíthetünk egy hangulat felelevenítő videóban, hiszen akkor több órát kellene eltölteni annak megnézésével. Várunk szeretettel programjainkon, beszélgetéseinken, de ha csak követtek  a távolból Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségmegőrzés a nőgyógyász szemével

A MRL Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket 2020 március 3-án 8 órakor az Eszterházi Károly Egyetem Érsekkerti épületében (Eger, Klapka György u. 12.) dr. Rozs László szülész-nőgyógyász előadására.

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Szekszárdon

Ha korai stádiumban fedezik fel a betegséget, nagy esély van a gyógyulásra A sétát a Tolna Vármegyei Kormányhivatal szervezte, összefogva a szekszárdi és a bonyhádi kórházzal, a várossal, sok klubbal, egyesülettel, és a Magyar Rákellenes Olvass tovább...