Meghívottak voltunk a Családi Napon

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a Promeritum Alapítvány felkérésére 2017. szeptember 16-án tanácsadással egybekötött állapotfelmérést, diabetes kockázati tényező felmérést, emlő önvizsgálat oktatást végeztek a Salgótarjáni Ifjúsági Sportcentrumban.

A rendezvényt gyönyörű környezetben szervezték és egész nap nagyon változatos gyermek és felnőtt kulturális és sportprogramokkal várták az érdeklődőket.

A hűvös, borús idő ellenére sátrunkat is sokan felkeresték és harminc fő vett részt  az általunk kínált szolgáltatásban.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

„Szép mosolyunkért” tenni is kell! Beszéljünk a Fogápolásról!

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Időpont: 2022. augusztus 18. Előadó: Fazekes Andrea fogtechnikus 2022.08.18-ra meghívást kaptam a hatvani Rákellenes Liga vezetőjétől Lazányi Magditól, hogy „szép mosolyunkért” cím alatt tartsak egy kis interaktív beszélgetést. Szót ejtettünk a Olvass tovább...

Események

Mindig van új és újabb!

Fejlesztések az emlődaganatok terápiájában

Egyéb

X. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

A Magyar Rákellenes Liga alapszervezetei csatlakoztak a Mályvavirág Alapítvány felhívásához és országszerte gyöngyöt fűznek a méhnyakrákos betegekért. A kész gyöngysorokat a kórházakban fekvő méhnyakrákos betegeknek adják át, szimbolizálva, hogy a méhnyakrák megelőzhető, illetve időben felfedezve Olvass tovább...