A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat csatlakozott a Halápi Gyermekekért alapítvány Gyermeknapi programjához, kézműves foglalkozással.

Kérésünkre a debreceni lelkes motoros csapat egy része is velünk tartott, hogy közösen színesítsük a rendezvényt.

Nem is maradt el a siker, mindkét program iránt nagy volt az érdeklődés gyerekek és családok részéről is.

Nagyon köszönjük a motorosoknak, hogy hívó szavunkra szabadidejüket feláldozva velünk tartottak, sőt volt, aki még a tavaly kapott rózsaszín pólót is magával hozta.

Az önkéntes segítőink is hatalmas köszönetet érdemelnek, hiszen szabadnapjukat áldozták a programért, amely fáradságos munkával járt.

Örülünk, hogy remekül hozzájárulhattunk a vidám gyermeknaphoz!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Országjáró kerékpártúra gyöngyösi állomása

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója A „10 Ezer Lépés Program” keretén belül 2022. június 20-án Rozványi Balázs a Magyar Rákellenes Liga elnöke és felesége Winkler Violetta irodavezető országjáró kerékpártúrát tettek érintve az útvonalukba eső MRL alapszervezeteit. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi majális szűréssel

A Tabi Alapszervezet az EFI – vel közösen szervezett programot a majálison 2022. május 1-jén 13-18 óráig. A prevenciós standnál szűrési tanácsadással és alapszűrésekkel várták az érdeklődőket.

Alapszervezetek

Áprilisi mozgásprogramok Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet beszámolója Kis létszámban, szabályokat, a maszk és távolságbetartást betartva sétaköröket, nordic walking túrákat szerveztünk Hatvan – Zagyva parton és a Népkertben, valamint a környék településeire.    Sétakör áprilisban összesen: 326 km 12 Olvass tovább...