A Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár az idén retro Május 1-jét rendezett, a régi hagyományokra emlékezve. Ennek megfelelő volt a program is.

A mi Alapszervezetünk szűréssel járult hozzá az eseményhez, ahol orvosunk a vércukormérésen kívül még prosztataszűrést is végzett tesztjeinkből.

Ligatagjaink közül sokan részt vettek az eseményen.

Tavaszi vidámság

Május 8-ra kaptunk tiszteletjegyet a Budapesti Rádiókabaréba – a Stefánia Palotába – így csak az útiköltséget kellett fizetni.

34 fős busszal mentünk, hogy egy vidám estét töltsünk a Rádiókabaré felvételén, sok-sok nevetéssel, vidámsággal.

Ez az est lelki felüdülés volt – valójában segítségnyújtás – a mindennapi problémák mellőzésére, a gondok leküzdésére.

Nagyon jól éreztük magunkat mindnyájunk elégedettségére.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Elfelejtett, NEM ELFELEJTETT ŐSEINK

Időpont: 2019 augusztus 16. Helyszín: Hatvani Galéria Podonyi János fotográfus kiállítására kaptak meghívást a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai. A távolabbi múlt fotóit gyűjtötte kiállítás keretében bemutatható formába a hatvani fotográfus. A tárlat érdekes, izgalmas Olvass tovább...

Alapszervezetek

Motorral a mellrák ellen – indulás Salgótarjánból

A Magyar Rákellenes Liga a tavalyi évhez hasonlóan országos motoros figyelemfelkeltő akciót szervezett, amelyhez a Salgótarjáni Alapszervezet is kapcsolódott. A szeles, esős idő dacára hét motor elindult alapszervezetünk üzenetével: „A szűrővizsgálat néhány percet, a későn Olvass tovább...

Alapszervezetek

Motoros csillagtúra – indulás Nagyatádról

Korán reggel gyülekeztek a motorosok. Zslebics Edit, a Nagyatádi Alapszervezet elnöke indította őket útjukra, hogy elvigyék Budapestre, a motoros felvonulásra a szalagüzenetüket.