A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezete május 8-i rendezvényén az Európai Rákellenes Hét alkalmából, az Európai Rákellenes Kódex üzenetét ismertette meg a jelenlévőkkel.

Farkasné Juhász Margit előadó, az Európai Rákellenes Unió mind a 12 rákkockázati ajánlását nagyon részletesen kifejtette előadásában.

Minél több ajánlást fogadnak meg az emberek, annál alacsonyabb lesz a rák kialakulásának kockázata – mondta az előadó. Ha minél kevesebben dohányoznának, ha egészségesen étkeznének, rendszeres mozgás és a jó levegőn való tartózkodás, stressz mentes életmód megteremtése, felnőtteknél szervezett rákszűrésen, gyermekeknél védőoltásokon való részvétel ez mind, mind fontos a sikeres rákmegelőzéshez.

Köszönjük előadónknak a részvételét a rendezvényünkön, hisz köztudott, hogy akár milyen témában felkérjük, mindig a maximálist nyújtja, mindig érdekes előadást hallhatunk tőle.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

ÖNKÉNTESEK NAPJA és HÁLA-GÁLA Szekszárdon

Szombaton, 2022. szeptember 24-én 9:30- tól 16:00 óráig ismét megrendelésre került az Önkéntesek Napja és Hála-Gála a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely szervezésében, amely már hagyomány Szekszárdon. A rendezvényen 19 civil szervezet önkéntese Olvass tovább...

Alapszervezetek

A nárcisz a remény szimbóluma – Miskolci kiállítás

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt “A remény virágai” című kiállításunkra, amelyet a Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat, a Spolosnost Klinickej Onkolóogie szervez közösen. Szlovákiában, a Szlovák Rákellenes Liga szervezésében minden évben megtartják Olvass tovább...