2015. december 08-án, az év utolsó megbeszélésén értékeltük az elmúlt időszak programjait, megbeszéltük a felmerülő gondokat, problémákat.

Beszámoltunk a sikeres Önkéntes Világnap rendezvényről, amit idén a Gyöngyösi Alapszervezet rendezett meg.

Sikeres volt a vezetők kétnapos tréningje is, amit a Mátra lábánál fekvő Gyöngyössolymoson tartottunk meg. A megbeszélésen több szervezet is kérte, hogy jó lenne ha minden évben meg lehetne valósítani ezt a tréninget közös összefogással.

A jövő évi tervek összeállításához is hasznos ötleteket osztottunk meg egymás között.

Legközelebbi megbeszélésünk 2016. január  19. kedd 9 óra. Ezen a napon a jövő évi programok összeállításában nyújt segítséget a Magyar Rákellenes Liga központi irodájából Strommer Pálné és Gaál Imre.

A mai megbeszélésünkön 12 fő  vett részt: a Gyöngyösi-, Rózsaszentmártoni-, Kerekharaszti-, Zagyvaszántói-  és Hatvani Alapszervezet vezetői.

Lazányi Jánosné

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

„Konferencia a női egészségről, az emlő egészségéről”

A rendezvényen bemutatkozott a pályázati nyertes salgótarjáni csapat, akik reklámfilmet készítettek „Hogyan mondanád, hogy hallja, hogyan hívnád, hogy eljöjjön?” címmel

Alapszervezetek

Mellrák elleni Világnap Szekszárdon

A Szekszárdi Alapszervezet beszámolója A MELLRÁK VILÁGNAPJA alkalmából a Babits Mihály Kulturális Központ Szekszárd színháztermében rendezett jótékonysági est rendezvényre Alapszervezetünk és velünk szoros kapcsolatú társ szerv (összesen 9 fő) térítésmentes belépőt vett át Kiss Barbara Olvass tovább...