Köszönőlevél

A Magyar Rákellenes Liga számára nagy öröm, hogy rendezvényein a szűrések szervezését, a résztvevők tájékoztatását, szóróanyagokkal ellátását a jövőben az Expodom által felajánlott, kiváló minőségű, gyorsan összecsukható sátor segíti.

A Magyar Rákellenes Liga küldetése: Olyan jövőért dolgozunk, amelyben az egészségesek megőrzik egészségüket, a rákbetegeket a legmagasabb szakmai színvonalon kezelik, méltósággal és jó életminőségben élnek.

Egyesületi formában működünk 1990 óta. Jelenleg 3500 tagunk van. Országos hatókörű szervezet vagyunk: 39 alapszervezetünk és 4 Segítő Szolgálatunk működik. Az Európai Rákligák Szövetsége tagjaként nemzetközi színtéren is képviseljük hazánkat. Elsődleges célunk, hogy átformáljuk a társadalom rákról való gondolkodását, tudatosítsuk az emberekben a megelőzés és a korai felismerés, szűrés jelentőségét. Szakemberekkel karöltve támogatjuk a daganatos betegek gyógyítását és segítjük rehabilitációjukat. Adományokat gyűjtünk, amelyekből korszerű gyógyító eszközök, gépek beszerzését tesszük lehetővé kórházak számára. Közreműködünk az új típusú, korszerű gyógyszerek befogadásában és támogatásának megszerzésében. Lelki támogatást nyújtunk személyesen, levélben, ingyenesen hívható anonim lelkisegély telefonvonalon keresztül és a világhálón. Klubjaink lehetőséget adnak a daganatos betegeknek és hozzátartozóknak, hogy problémájukat megoszthassák egymással.

Lelkisegély és információs telefonszolgálat:

Ingyeneses hívható: 06-80-505-675

Normál tarifával hívható: 06-20-331-6408

Rakliga.hu

Facebook.com/rakliga

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek azért, hogy munkánkat a jövőben az általa felajánlott piaci sátor segítségével tehetjük könnyebbé és eredményesebbé.

Budapest, 2018. április 12.

Rozványi Balázs
elnök

 

Kategóriák: EgyébTámogatás

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Pinktóber a Pittsburgh Steelers Magyar Fan Klub szervezésében

A Pittsburgh Steelers Magyar Fan Klub a Magyar Rákellenes Liga már harmadik éve működik együtt októberben, hogy közösen hívjuk fel a figyelmet arra, hogy az időben felfedezett mellrák gyógyítható. Köszönjük a rajongóknak az eddigi támogatást! Olvass tovább...

Egyéb

Elkerülhető betegségek

A Salgótarjáni Alapszervezet is bemutatkozott az Evangélikus Egyházközség egészségnapján

Egyéb

Rózsaszín séta Mezőberényben

Mezőberényben második alkalommal szervezte meg a Magyar Rákellenes Liga Mezőberényi Alapszervezete a rózsaszín sétát, felhívva a figyelmet, hogy október 1-je a mellrák elleni küzdelem világnapja, október hónap pedig az emlőrák elleni küzdelem hónapja.