A Napraforgó Klub is részt vett Dunaújvárosban, a rendhagyó időpontban megtartott mellrák elleni sétán.

Dunaújvárosban márciusban volt a mellrák elleni figyelemfelhívó séta. A Napraforgó Klub meghívottként részt vett a programon.

A város mozija előtt volt a gyülekező és rövid köszöntés után indult a séta. A főiskola épületében kapott helyet a beszédek megtartására a rendezvény. Eljöttek érintettek és gyerekes anyukák valamint szakemberek, köztük a város védőnői. A sétához csatlakoztak menet közben is.

Szerencsére a napsütéses délelőttön jó hangulatban telt az idő.

Az onkológus, emlő specialista, plasztikai sebész sajátos megközelítésben beszélt a korszerű kezelésről és a lelki egyensúlyt segítő esztétikai hatású műtéti megoldásokról. Lehetőleg “hozott anyagból”, saját hasfal átszabásával pótolják a szövethiányt.

Beslényi Ildikó

a Napraforgó Klub elnöke

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Ünnepélyes évzáró értekezlet Szekszárdon

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet idei évben is hagyományinak megfelelően megtartotta évzáró értekezletét, az alapszervezet tagsága meghívott társszervezetek vezetői, helyi képviselők, az országos elnökség képviselői és a Kőbányai Alapszervezet képviselői részére. Az évzáró értekezleten Olvass tovább...

Egyéb

Az ikonfestés, imádsággal teli meditáció

Íratlan szabály, hogy az ikonfestő ne rejtse el tudását, hanem adja át a megszerzett tapasztalatokat új tanítványoknak.

Egyéb

Középpontban a nők egészsége és GyöngyÖZÖN –

A Salgótarján Alapszervezet kerekasztal beszélgetéssel és gyöngyfűzéssel kapcsolódott a IX. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét eseményeihez