A Béres József által két évtizede létrehozott Béres Alapítvány a Teljes Életért elnevezésű szervezet eredményeiről, társadalmi felelősségről, a családi hagyományokat ápoló Béres Klárával beszélgetett a napidoktor.hu

http://napidoktor.hu/cikk/53.24750/Egy-cseppnyi-segitseg–Interju-Beres-Klaraval

 

A Béres Alapítvány 10 éve támogatja a Magyar Rákellenes Ligát. A Liga hálás beteg tagjainak nevében köszönjük az évenkénti Béres Csepp adományt, ami számtalan daganatos betegnek segített a jobb életminőség elérésében.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Bemutatkozik a Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat

Hazánk második legnépesebb városában, Hajdú-Bihar Megye szívében, 2001-ben alakult újjá a Debreceni Alapszervezet, elődje már a Liga megalakulása után nem sokkal elkezdte a városban a munkát.

Egyéb

„Aki fát ültet az bízik a jövőben!”

2013. április 21-én, vasárnap a Föld Napja alkalmából a Budakeszi Vadasparkban az ERGO-Európai Regionális Szervezet és a Magyar Rákellenes Liga közösen ültetett fát.

Alapszervezetek

Karácsonyi ünnepség Hatvanban

2015. december 18-án békében, szeretetben töltöttünk el egy szép, karácsonyi hangulatot árasztó délutánt a Hatvani Alapszervezet megjelent tagjaival. Horváth Richárd Hatvan város polgármestere és dr. Demeter Jolán, a Magyar Rákellenes Liga elnöke nyitotta meg ünnepségünket Olvass tovább...