Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy „Itt és Most” címen felmérés indul az áttétes emlőrákos betegek tájékozódási igényeiről. A felmérés célja, hogy a kapott adatok alapján hatékonyabb segítséget nyújthassunk, információhoz jussunk arról, hogy elegendő tájékoztatás áll-e rendelkezésükre erről a betegségről, valamint mivel lehet a tájékoztatást még hatékonyabbá tenni.

Ezt a kutatást már Európa számos országában elvégezték, most a magyar betegek segítése a cél. A Magyar Rákellenes Liga kiemelt feladatának tekinti a betegek széleskörű tájékoztatását, támogatását betegségükkel kapcsolatban, ezért fontosnak tartja, hogy minél több áttétes emlőrákos beteghez eljusson a felhívás a kutatásban való részvételre. Kérjük, hogy amennyiben Ön szívesen részt venne a kutatásban, úgy kattintson a következő linkre és töltse ki a kutatási kérdőívet.

https://do.inow.hu/kutatopont

A kérdőív természetesen az anonimitás érdekében az adatvédelmi szabályok megtartásával, névtelenül és a betegjogok szigorú betartása mentén zajlik.

Kérjük, hogy a kérdőívet olyan áttétes mellrákos betegek töltsék ki, akik jelenleg is kezelés alatt állnak.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére, és arra, hogyan segíthetnénk Önnek hatékonyabban, ezért várjuk válaszát! Ezúton is köszönjük, ha együttműködik velünk!

Rozványi Balázs
elnök

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

"ÖT ÉVEN TÚL"

Hogyan éljük túl az első öt évet? – könyvbemutató

Egyéb

Dr. Tompa Anna: Globalizáció és egészség

Felelősség magunkért, egészségünkért, családunkért és Földünkért