Borsodnádasd Önkormányzata 2017. július 14-15-én tartotta a X. Molnárkalács fesztivált. Kormos Krisztián polgármester nyitotta meg pénteken az eseményt, majd a helyi Mű-vész-hely musical előadása következett nagy sikerrel.

Szombaton Bárczy Zoltán „Ide vésem fiam” című könyv bemutatójával kezdődött a program, majd ezt követték a helyi csoportok molnárkalács sütés-kóstolási lehetőséggel. Eközben nézhettük és hallhattuk a különféle műsorokat is.

Köszöntőt Riz Gábor Országgyűlési képviselő, Megyei fejlesztési biztos és Dr. Csonka-Tamás Eszter a Szellemi Kulturális Örökség igazgatója mondott, valamint riportot készített a későbbiekben a molnárkalács sütőkkel, így velünk is.

Alapszervezetünk különféle ízesítésekkel vett részt (fahéj, vanília, citrom és málnás) a sütésben.

Dr. Juhász Antal nőgyógyász főorvos is meglátogatta sátrunkat, és kezébe véve a sütővasat kipróbálta, hogy mennyire nehéz ez a munka.

A kisütött kalácsaink gyorsan fogytak. Du. 15 órától 20.30-ig sütöttünk, amíg a főműsor, a Csik zenekar élő koncertje el nem kezdődött.

A közös munka és együttlét a baráti társasággal jó hatással volt mindannyiunkra.

Cseh Istvánné, a Borsodnádasdi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kalló-völgyi túra

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Ismét tettünk egy túrát az egyik általunk legkedveltebb, leghangulatosabb, leglátványosabb útvonalunkon Mátraházáról a Kalló völgyön, más néven a Nagy-Somor-patak völgyén keresztül Mátrafüredre, december 1-jén. Busszal érkeztünk Mátraházára és nagy örömünkre kb. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás

Kreatív klubfoglalkozás 4. Időpnt: 2018. szeptember 12. Vezeti: Poórné Mike Éva  A hatvani Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán rózsákkal díszített asztali díszt készítettünk! Az asztalunk dísze lesz otthon. Szorgos kezek ügyeskedtek, közben vidáman cseverésztünk.

Alapszervezetek

Vidám Úszóverseny Hatvanban

Hatvani Segítő Szolgálat (A) mit tehetünk,(a) mit tehetek a rák ellen  A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata ismét megszervezte a Heves Megyei Alapszervezet tagjai részvételével az Vidám Úszóversenyt 2019. május 25-én, szombaton. A hatvani Olvass tovább...