Az adományokból befolyt összeget – az életeket mentő – mell,- és here önvizsgálatot tanító kiadványaink előállítására, sokszorosítására használjuk fel.

Egyre több a fiatal rákbeteg! Időben észrevenni a bajt? Még sokan nem tudják, hogy rajtuk is múlik! Tegyünk valamit! Ön is segíthet ebben egyetlen hívással! Köszönjük!

Fő feladatunk az egészségnevelés, már kisiskolás kortól, a fiatal felnőtteken keresztül, az idősebb korosztályig. Minden fórumon hirdetjük, oktatjuk a havonta ajánlott önvizsgálatok elvégzését.
A daganatos betegségek sajnos egyre gyakrabban jelentkeznek a fiatalabb korosztályok körében is, és tudjuk, hogy a korai felismerés jelenti a gyógyulás legfontosabb esélyét. Ehhez nélkülözhetetlen az önvizsgálatok elsajátítása, nők esetében a mell önvizsgálata, fiatal férfiaknál a hereönvizsgálat. Fiatal nők esetében az egyetlen lehetőség a korai elváltozások felismerésére az önvizsgálat, hiszen rendszeres szűrésekre csak 45 éves kor után kapnak behívót a hölgyek.
Ehhez a munkához szükség van kiadványokra. Nem elég egyszer megmutatni, maketteken elmagyarázni az önvizsgálat fázisait, hanem egyszerű, jól érthető, ábrákkal illusztrált kiadványokra van szükség, amelyeket megőrizhetnek, hogy bármikor segítséget nyújtson a kontrollhoz. Vannak ilyen gondosan megszerkesztett kiadványaink, de a hallatlan nagy igény és a sokszorosítás költségei miatt nem tudunk eleget készíteni. Ezt a munkát segítik majd az adományokból kinyomtatott oktatófüzetek.

Köszönjük, hogy Önnek is fontos ez a tevékenység és hívásával segíti munkánkat!

Adhat vonal elszámolás 2012.

Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Nyiroködéma – Megelőzni könnyebb!

A nyirokrendszer számos fontos funkciót tölt be a szervezetben. A nyirokerek sejtközötti folyadékot szállítanak, amiben salakanyagok, elhalt sejtek, nagyobb fehérjemolekulák is vannak. Ha a nyirokrendszer működésében zavar keletkezik, nyirokpangás, nyiroködéma, limfödéma alakul ki.

Alapszervezetek

Heves vármegyei alapszervezetek megbeszélése

Időpont: 2023. április 18. Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat helysége A Hatvani Segítő Szolgálatnál a MRL Heves Vármegye alapszervezetei elnökeinek és vezetőségi tagjainak 2023. év első megbeszélésére került ma sor. A megbeszélést vezette: Gősiné Lusztig Ildikó, Olvass tovább...

Egyéb

Hívunk, jöjj, mert késve késő

Rózsaszín séta Berettyóújfaluban