A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálata közös szervezésben az Albert Schweitzer Kórház Egészségfejlesztő Iroda, Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály és a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Védőnői Szolgálat a Mályvavirág Alapítvány felhívására csatlakozott az országos programhoz.

Időpont: 2017. január 27. péntek 14 óra

Célunk az volt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a méhnyakrák megelőzhető!

A kész karláncokat  a hatvani kórház nőgyógyászati osztályának és a MRL Segítő Szolgálatnál az érintett betegeknek ajánljuk fel, szimbolizálva, hogy velük vagyunk, velük érzünk ezekben a nehéz pillanatokban!

 

 

Hatvan,2017. január 27.                             Lazányi Jánosné  elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta az egészségért, a mellrák ellen Borsodnádasdon

Október 13-án tartotta a Borsodnádasdi Alapszervezet az évente megrendezésre kerülő – mellrák elleni – figyelemfelhívó sétáját és rendezvényét. Volt bennünk egy kis izgalom az időjárás miatt, de esőmentes délutánt fogtunk ki. A szokásos útvonalon mentünk: Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nordic walking túra Hatvanban

2019. április 16-i  Nordic walking túránkon 7,35 km-t, 10 070 lépést tettünk meg. Gyönyörű napos időben, fáradhatatlanul mentünk. Új társak is csatlakoztak hozzánk, értesülve programunkról.

Alapszervezetek

Kirándulás, előadás, hídséta Budapesten

A Miskolci Alapszervezet tagjai 2018.09.30-án a hídséta és előadások előtt a Szent István Bazilika monumentális épületében tett sétát idegenvezető kíséretében (sikerült a kilátóba is feljutni, csodálatos volt fentről a kilátás Budapestre). Szuper élményekkel teli volt ez Olvass tovább...