A Gyöngyösi Alapszervezet 2024.06.07-én sportnapot rendezett Mátrafüreden.
Már régóta terveztük, hogy megrendezzük a sportnapot. Sok fejtörést okozott a helyszín kiválasztása. Meg is találtuk Mátrafüreden a Bene házban, a Mátra hegység déli oldalán (tengerszint felett 320-390 méteren).
A Hatvani-, Ecsédi- és Gödöllői alapszervezet tagjai eljöttek egy jókedvű, játékos összejövetelre. Volt zsinóron séta, kislabda vivés kanálban, kislabda gurítás floorball ütővel, babzsákkal célbadobás, babzsákkal fejen séta, kosárlabdával hullahopp karikán átdobás, kosárlabdával fej fölött hátraadás és a lábak közötti visszagurítás.
Pesti vendégek és a gyöngyösi polgármesteri képviselő is színesítették a jókedvű társaságot. Házigazdaként finom süteményekkel, zsíroskenyérrel, üdítővel, kávéval, többféle gyümölccsel kínáltuk a ligatársakat. Reméljük, mindenki jól érezte magát. Köszönjük a résztvevőknek a lelkes közreműködést.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke
Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Az évenkénti kontroll igazán semmiség az életért!

Orvos – beteg találkozó volt Hatvanban a dohányzás ártalmairól, szűrések fontosságáról, tüdőrák gyógyításáról, túlélési esélyeiről 2013. március 27-én.Meghívott vendégünk dr. Szabó Csilla, a Hatvani Tüdőgondozó főorvosa.

Egyéb

Nógrád megye középiskolásainak szervezetünk vetélkedőt

A verseny célja a tanulók egészségtudatos magatartásának fejlesztése volt, valamint a Rák Világnapon kihirdetett, 2013. évre szóló irányelvek értelmében azon tévhitek, amelyek jelenleg a rákbetegségről el vannak terjedve, a valós értékelésekkel a helyükre kerüljenek, ne Olvass tovább...

Egyéb

Önkéntes munka Debrecenben

Jótékonysági háztömbfestést szervezett július 9-én a Debreceni Karitatív Testület. Az alapszervezettől hét fő (Benes Lászlóné, Kárász Miklósné, Kerek Imréné, Kozempel Emőke, Zsuzsa, Kupecz Józsefné, Olszewszki Sándorné) vett részt. Parkosításban (kapálás, ásás, virágültetés, locsolás), üdítő és Olvass tovább...