A Gyöngyösi Alapszervezet 2024.06.07-én sportnapot rendezett Mátrafüreden.
Már régóta terveztük, hogy megrendezzük a sportnapot. Sok fejtörést okozott a helyszín kiválasztása. Meg is találtuk Mátrafüreden a Bene házban, a Mátra hegység déli oldalán (tengerszint felett 320-390 méteren).
A Hatvani-, Ecsédi- és Gödöllői alapszervezet tagjai eljöttek egy jókedvű, játékos összejövetelre. Volt zsinóron séta, kislabda vivés kanálban, kislabda gurítás floorball ütővel, babzsákkal célbadobás, babzsákkal fejen séta, kosárlabdával hullahopp karikán átdobás, kosárlabdával fej fölött hátraadás és a lábak közötti visszagurítás.
Pesti vendégek és a gyöngyösi polgármesteri képviselő is színesítették a jókedvű társaságot. Házigazdaként finom süteményekkel, zsíroskenyérrel, üdítővel, kávéval, többféle gyümölccsel kínáltuk a ligatársakat. Reméljük, mindenki jól érezte magát. Köszönjük a résztvevőknek a lelkes közreműködést.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke
Kategóriák: Egyéb

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Egy jó könyvvel gyorsabban telik az idő!

Szeretettel várunk mindenkit KÖNYVTÁRUNKBAN, az Országos Onkológiai Intézet 3/A épület 1. emeletén. Ingyenes könyvkölcsönzéssel, internetes hozzáféréssel és személyes beszélgetéssel  tudunk segíteni, amíg az Intézetben tartózkodsz. Nyitva: Hétfőtől–péntekig, 11-13 óráig Itt találod a könyvtárat!

Alapszervezetek

Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért – kiállítás megnyitó

Időpont: 2022.03.04. Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház  A Hatvani Grassalkovich Művelődési Ház szervezésében 2022. január 17-től 11. alkalomból álló kosárfonó tanfolyamon vett részt alapszervezetünk öt tagja, Tóth István kosárfonó szakoktató vezetésével. Az elkészült alkotásokból, remekművekből 2022. Olvass tovább...

Egyéb

„Szűrőnap Salgótarjánban

251 fő regisztrált a szűrőnapon