A Siófoki Alapszervezet 2016. december 20-án tartotta a Karácsonyi ünnepségét.

Az elnöki köszöntő után Kolumbánné Katitól hallhattunk szép verset, majd Keszthelyi Györgyné Marika mondott nagyon megható ünnepi beszédet, melyben a bibliai hagyományokat a mai világ, illetve jelenlegi saját életünk történéseivel ötvözte.

Berkes Jánosné Terike egy Áldást olvasott fel, amit egy újabb gyönyörű vers következett Garai Jánosné Katika előadásában.

Ez alkalommal a Nyolcszínvirág óvoda középső, „Süni” nevű, 25 fős csoportja látogatott el hozzánk, akik életük első ilyen jellegű szerepében nagyszerűen helytálltak. Verseket mondtak, énekeltek és egy élő „Fenyőfát” is felöltöztettek. Kedves bájuk Mindannyiunkat nagyon elvarázsolt, amit nagy tapssal honoráltunk  és emlékként a Liga  dicsérő oklevelét adományoztuk részükre.

Végül énekkari tagjaink karácsonyi dalokat adtak elő, amelybe  mindannyian bekapcsolódtunk, így meghitt, ünnephez méltó hangulatban fejeződött be kis karácsonyi műsorunk.

Hagyományainkhoz hűen idén is egy kis szerény szeretetcsomaggal kedveskedtünk tagjainknak.

Befejezésként saját magunk sütötte finomságok fogyasztása mellett beszélgettünk, kívántunk egymásnak Áldott, békés, szép Karácsonyt, 2017-re pedig jó egészséget és azt, hogy jövőre is civil szervezetként hittel, reménnyel tovább dolgozhassunk a siófoki emberekért.

Kapcsolódó bejegyzések

10EzerLépés Program

Ha november, akkor MOVEMBER

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2021. november 09-én „Lépéselőny a rákkal szemben” tartott programot a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban. Novemberben 2009. óta a férfiak egészségtudatosságára fókuszálunk, kiemelten a „férfi bajokra”. A délután folyamán folyamatosan Olvass tovább...

Alapszervezetek

Látogatás a Magyar Zene Házában

Nagy kalandban, csodás élményben volt részük a MRL Salgótarjáni Alapszervezet tagjainak, akik vállalták, hogy a zord idő ellenére is meglátogatják az építészeti „Oscar díjjal” kitüntetett Zene Házát. Először egy másfél órás profi tárlatvezetői épületsétán vettek részt, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Az Egri Alapszervezet közgyűlése

Az Egri Alapszervezet 2024. március 12-én éves Közgyűlését tartotta Egerben, a Civil Közösségek Házában. A szép számmal megjelent (57 fő) tagság elfogadta az Alapszervezet elnökének, Fürné Mosoni Anitának a 2023-as év program és pénzügyi beszámolóját, Olvass tovább...