A tavalyi évhez hasonlóan a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei az advent időszakában 2016. december 8-án délelőtt egy önkéntes Mikulás kíséretében felkeresték a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Osztályát, hogy a saját készítésű csomagjaikkal megajándékozzák az osztály betegeit. A negyven csomagba nagy szeretettel és lelkesedéssel készített adventi gyertyatartók kerültek mécsesekkel, és még Béres Csepp, szaloncukor, apró ajándékok.

A csengettyűszós ajándékozás közben a betegekkel elbeszélgettek  és a betegút ezen nehéz szakaszában próbálták egy kicsit elfeledtetni megpróbáltatásaikat és lelkükbe advent békéjét varázsolni.

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Simonton-módszert tanulhat már Egerben is!

Fodorné Vincze Anna pszichológus Egerben oktatja a Simonton módszert, amely könnyen megtanulható, és segítségével a beteg saját öngyógyító erőit tudja mozgósítani. Ajánljuk ezt a technikát minden betegnek, de különösen a daganatos betegségből gyógyulók részére.

Alapszervezetek

Miskolci programajánló

Szeretettel meghívjuk tagjainkat és az érdeklődőket a Magyar Rákellenes Liga Miskolci foglalkozásaira, rendezvényeire Időpont: 2017. november 2. (csütörtök) 11.30 óra Helyszín: Miskolci temetők Téma: Közös gyertyagyújtás – elhunyt tagtársainkra emlékezünk         Időpont: 2017. Olvass tovább...