Időpont:2016. szeptember 19. hétfő 14 óra
Vezette: Kis Anett pszichológus
Helyszín: A Hatvani Segítő Szolgálat helyisége, Hatvan, Balassi B.u.16.

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálat Stresszoldó csoportfoglalkozása a nyári szünet után újból folytatódik.

A csoportról: A stresszoldó, szupportív csoportfoglalkozásokon havonta egy alkalommal találkozunk, előre egyeztetett időpontokban.  A csoportfoglalkozások célja a betegséggel való megküzdés elősegítése, stresszkezelés, érzelmeink megosztására és kifejezésére való ösztönzés.

Az első alkalom bemelegítő, ismerkedő gyakorlattal a bizalom kiépítését szolgálta. A félév során a strukturált gyakorlatok témái: asszertivitás, konfliktuskezelés, önfeltárás, érzelemkifejezés egymással szemben. Továbbá a csoporttagok megismerkedhetnek a “hasi légzés” technikán alapuló légzőgyakorlatokkal, valamint a progresszív relaxációval, melyeket hatékonyan alkalmazhatunk a szorongás oldására, a mindennapi stresszhelyzetekkel való megküzdésre.

Kiss Anett pszichológus

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Add tovább a mosolyodat! – Presszó szerda Gödöllőn

Szeretettel várjuk az érdeklődőket Gödöllőn a könyvtárban, a Mi újság V.A.n? irodalmi kávézóban 2019. január 23-án 16 órakor. Program: Presszó szerda – benne mozgatÓRA Csevej Strommer Szilviával (Magyar Rákellenes Liga Identity társasjáték

Alapszervezetek

Salgótarjáni Alapszervezet – Folytattuk a szűréseket Mátranovákon

A Bomrardier Transportation Hungary Kft. Mátranováki Gyárában 2018.06.05-én ismét tanácsadással egybekötött állapotfelmérést, vérnyomás, vércukor, koleszterinszint mérést , PSA tesztet, szájüregi és anyajegyszűrést végeztek a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei. A nap statisztikája a következő: Regisztrált:                             Olvass tovább...