Időpont: 2016. augusztus 23. 14 óra
Előadó: Dr. Basa Antal főorvos, Albert Schweitzer Kórház
Helyszín: A Hatvani Segítő Szolgálat Irodája, Hatvan, Balassi B.u.16.

“Minden fórumon el fogom mondani,hogy meghívást kaptam a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet elnökétől egy beszélgetős, délutáni daganatos betegek klubnapjára. Beléptem a terembe és csak mosolygó arcokat, nevető szemeket láttam! Rákbetegek klubja? Így kell ezt csinálni!” – hangzott el Basa doktor úr bevezetőjében.

„Őszinte beszélgetés a daganatokról” címet adtuk a mai előadásnak. Doktor úr, aki szintén megvívta harcát tizenkét évvel ezelőtt a rákkal, őszintén beszélt küzdelmeiről, szenvedéseiről.

A közel másfél óráig tartó programon mindenki választ kapott az őt érintő kérdésére. Jó hangulatban telt el a délután. Komoly témát feszegettünk, kérdéseinkre őszinte választ kaptunk a doktor úrtól, mégis jó érzésekkel mentünk haza.

40 fő vett részt a klubnapon Hatvanból, Kerekharasztról, Gyöngyösről, Ecsédről

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

“Fiatalokkal az egészségért szellemi vetélkedő Szekszárdon”

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete az idei évben is megszervezte a „Fiatalokkal az egészségért”szellemi vetélkedőt a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal közösen, melyen a szekszárdi középiskolákból 9 három fős csapat vett részt. A vetélkedő helyszíne: Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés – választás és beszámoló – Gyöngyösi Alapszervezet

Közgyűlést tartottunk 2018. 03. 13-án, ezen a közgyűlésen küldötteket is választottunk, mert lejárt a mandátumuk. Tóth Lászlóné elnök köszöntötte a résztvevő tagokat, majd megválasztottunk a jegyzőkönyvvezetőt és a hitelesítőket. Megválasztottuk a Számláló bizottság elnökének Kerekesné Kiss Olvass tovább...

Alapszervezetek

Adventi készülődés az egészség jegyében – Egészségnap Hatvanban

Várjuk az érdeklődőket a Hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet aulájában. Ingyenes tanácsadás és szűrések felnőtteknek és gyermekeknek.