A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya

LÉGY TUDATOS!!!

címmel vetélkedőt szervez Nógrád megye középiskoláinak tanulói számára a Rák Világnapja és az Európai Méhnyakrák Megelőzési hét alkalmából.

A verseny célja a tanulók egészségtudatos magatartásának fejlesztése, a méhnyakrákkal kapcsolatos ismeretek bővítése, kiemelten a megelőzés és a korai felismerés lehetőségeivel.

Részvételi feltételek:
A versenyre 4 fős csapatokkal lehet nevezni 2017. február 5-ig, az alábbi linken:

https://goo.gl/forms/u3cXK6GgWSLr8myH3

Kérjük, a jelentkező csapatok válasszanak egy ötletes nevet és a vetélkedő első feladatában mutassák be 5 percben csapatukat és csapatuk véleményét a megelőzés fontosságáról saját szavaikkal (nem szakmai, hanem motivációs szempontból!!!) egy általuk választott módon (vers, power point, stb. )
A legjobb csapatokat jutalmazzuk!

További információ: Katkó Orsolya egészségfejlesztő (06-32/521-705)

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív Klubfoglalkozás Hatvanban

Időpont: 2022. szeptember 29. Vezető: Poórné Mike Éva Klubtagjaink nagy örömmel és várakozással várták Poórné Mike Évikét, hogy milyen ötlettel érkezik mai foglalkozásra! A Magyar Rákellenes Liga Segítő Szolgálat kreatív klubfoglalkozásán a mai napon őszi színekben Olvass tovább...

Alapszervezetek

Méhnyakrákról előadás, gyöngyfűzés Siófokon

A méhnyakrák hete minden év januárjának utolsó hete. Ennek értelmében az idén  két középiskola ezzel kapcsolatos rendezvényébe kapcsolódtunk be. 2017. jan. 18-án  a Baross Gábor Szakközépiskolában, majd jan. 25-én   a Perczel Mór Gimnáziumban szerveztek az Olvass tovább...