A Hatvani  Alapszervezet 47  tagja  évről évre szebbnél szebb helyekre kirándul. Augusztus 13-án a Nyíregyházi Állatkertet látogattuk meg, ahol a sok látnivalónak köszönhetően szép élményeket gyűjtöttünk.

Az Állatpark 5 km-re a várostól fekszik, a sóstói üdülőövezetben, ebben a természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet egy tölgyerdő mélyén.

A 30 hektáros területen földrészek fogadják a látogatókat hogy aki ide belép, végigjárhassa a Földet, megfigyelhesse, miként élnek a világ különböző vidékein az állatok.

Egy nap kevés volt arra,hogy végigjárjuk az egészet, de így is felejthetetlen emlék marad mindannyiunk számára!

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Hatvan város polgármesterének, Horváth Richárd úrnak és a képviselő testület tagjainak, hogy lehetővé tették számunkra ezt a felejthetetlen napot!

Lazányi Jánosné elnök

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hálalevél a Szekszárdi Alapszervezet elnökének

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet elnöke ünnepélyes keretek között vette át a Mentálhihiénés Műhely köszöneteként a 2017. évi „Élő Szeretet Embertársainknak” karácsonyi programon önzetlen részvételért a HÁLALEVÉL emléklapot.

Alapszervezetek

A Covid betegség otthoni és intézményi ellátásának fizioterápiás lehetőségei

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Vitek Imola, a Szent Lázár Megyei Kórház gyógytornásza volt. Az egyórás programban először nagyon érthető, színvonalas vetítettképes előadást hallhattunk a Sarzs 2 vírusról, az általa okozott Olvass tovább...

Alapszervezetek

A salgótarjáni torna klub is csatlakozott az Európai Sporthét eseményeihez

  A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet Sportklubja 2017. szeptember 28-án csatlakozott az Európai Sporthét eseményeihez a Meridián 3-1-2 tornával és közös nyiroktornával. A fizikai aktivitáson huszonöten vettek részt, melynek végén a szerencsések pólót is Olvass tovább...